Date companie
 
 
 
 

Oficialii PSD, primiți la Iași, cu insulte și proteste

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : iasi, Viorica Dancila
 

Viorica Dăncilă, în vizită la Iași, alături de ministrul de Interne, Mihai Fifor și de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Cei trei social-democrați nu au fost, însă, primiți cu brațele deschise de către ieșeni. Câteva persoane i-au așteptat pe oficialii PSD cu un banner pe care scria „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie" și le-au dresat acestora numeroase insulte și lozinci de nemulțumire. Dăncilă a preferat să nu stea de vorbă cu protestatarii, despre care susține că erau susținători ai Partidului Național Liberal. Premierul, împreună cu cei doi miniștri ai cabinetului său au participat, apoi, la o întâlnire cu reprezentanții unor organizații care militează pentru construcția autostrăzii A8, care ar urma să facă legătura între Municipiile Iași și Târgu Mureș.

Ministrul Transporturilor a declarat că realizarea șoselei de mare viteză va fi inclusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare al Țării, ca obiectiv de importanță națională, în vederea urgentării începerii construcției acesteia. Premierul, alături de cei doi miniștri, a participat, apoi, la întrunirea Comitetului Executiv Județean al partidului. În cadrul ședinței, Dăncilă a recunoscut că de-a lungul mandatului său, a ales greșit anumite persoane pentru a ocupa funcțiile de miniștri și că s-a lovit de foarte multe refuzuri din partea lor, referitoare la proiecte de investiții. În cadrul întâlnirii, prim-ministrul a făcut referire și la alianța PSD-ALDE.

VIORICA DĂNCILĂ, premierul României

"Eu îmi doresc ca această coaliție să reziste, nu numai până la prezidențiale, îmi doresc ca această coaliție să reziste până la alegerile parlamentare, până la alegerile generale, pentru că avem această datorie, avem această obligație. Împreună am venit cu aceste obiective, cu aceste propuneri, cu acest program de măsuri pentru România și cred că împreună avem obligația să-l ducem la capăt."

Viorica Dăncilă a dorit să-i dea un răspuns și liderului PNL Iași, Costel Alexe, referitor la afirmația făcută de către acesta, conform căreia zece primari PSD din județ îl vor susține pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din acest an. „Lăudatul e gratis. Să vedem. S-ar putea să fie invers, dar vedem. Timpul va demonstra”, i-a transmis premierul, liderului PNL.


Oficialii PSD, primiți la Iași, cu insulte și proteste

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Viorica Dăncilă, în cursa pentru Cotroceni ( 24 August 2019 )

  "Alături de voi, voi fi primul președinte femeie al României." Astfel și-a încheiat Viorica Dăncilă discursul la Congresul PSD, în care a fost desemnată oficial candidat al partidului la alegerile prezidențiale. Intrarea sa a fost spectaculoasă, pe ritmurile celebrei melodii Eye of the Tiger, a formației Survivor.

 • Un meteorit de peste opt kilograme, sursa bubuiturii de la Iași ( 18 Iulie 2019 )

  Meteoritul care a căzut, în 9 iulie, la Iași, și care a provocat o bubuitură auzită care a speriat întreg orașul, avea minimum 8 kilograme și cel puțin 16 centimetri diametru, susține Silviu Gurlui, profesor la Facultatea de Fizică din Iași.

 • Bubuitura care a zguduit orașul Iași, efectul căderii unui meteorit ( 11 Iulie 2019 )

  Ipoteză șocantă, la Iași! O bubuitură puternică, produsă, marți, la Iași, ar fi fost provocată de căderea unui meteorit. Este explicația unui profesor universitar de la Facultatea de Fizică din Iași, care susține că așa rezultă din măsurătorile...

 • Muzeul de Istorie Naturală din Iași a intrat în renovare. Elefantul Gaba rămâne în șantier ( 28 Iunie 2019 )

  Muzeul de Istorie Naturală đin Iași a intrat într-un amplu proces de reabilitare, după șase ani de când a fost închis. Exponatele au fost mutate, cu excepția elefantului indian Gaba, cel mai impresionant obiect din patrimoniul muzeului.

 • Șapte copii au ajuns la spital, după ce au consumat băuturi energizante furate ( 18 Mai 2019 )

  Șapte frați dintr-o localitate din județul Iași au fost transportați de urgență la Spitalul „Sf. Maria”, după ce au consumat băuturi energizante, furate de unul din ei dintr-un magazin! Furtul a fost sesizat de proprietarul magazinului, iar...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2