Date companie
 
 
 
 

Opoziția a părăsit din nou ședința de plen din Camera Deputaților

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : scandal, opozitia, parlament, traian basescu, roberta anastase, boicot, sedinta plen, batalie politica
 

Opoziția a răspuns cu un nou boicot apelului de pace lansat marți de președintele Traian Băsescu. PSD și PNL au părăsit, din nou, ședința de plen a Camerei Deputaților, nemulțumiți că Roberta Anastase nu va fi schimbată de la șefia acesteia. Deputații Puterii și cei ai Opoziției au ajuns chiar să se îmbrâncească în sala de plen.

EUGEN NICOLAESCU - deputat PNL: "Vom pãrasi din nou lucrãrile pânã când dumneavoastrã veþi sta pe acel scaun!"

MIHAI NEACSU - deputat PSD: "Manifestand intoleranta fatã de furt si fraudã, ne vom retrage în grupul nostru parlamentar!"

MIHAI TOADER - deputat PD-L: "Noi am întins o mânã! Continuãm sã motificãm regulamentul!"

Deputatii PDL au venit cu propriile bannere în plenul Camerei.

MIHAITA CALIMENTE - deputat PNL: "Eu coborând jos în salã, am lãsat matriale prin care protestam! Au considerat de cuviintã sa îsi punã materialele lor peste ale noastre!(...) Au început înjuraturile, a început sã mã înjure... nici nu stiu cum îl cheama!"

AMBIANTÃ (Roberta Anastase) :"Nici un astfel de material sã nu mai fie acceptat, e de bun simt!(...) Îi rog pe colegii mei de la secretariatul general sã strangã aceste materiale!"

Prezent marti in Parlament, președintele Traian Băsescu a propus opozitiei, desi nu se afla in sala, un moratoriu asupra bătăliei politice care să permită deblocarea activității Parlamentului. Seful statului a făcut un apel la responsabilitatea partidelor politice, în condițiile în care încheierea unui nou acord cu Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială si Comisia Europeană ar însemna începutul ieșirii României din criza economică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Proteste ale sindicaliștilor din Sănătate, la Palatul Parlamentului ( 1 Martie 2021 )

  Protest al sindicaliștilor din Sănătate, la Parlament, în zilele în care sunt programate dezbaterea și votul în plen privind proiectul legii bugetului de stat și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe 2021.

 • Întrunirea noului parlament, în cel mult 20 de zile ( 7 Decembrie 2020 )

  Parlamentul nou-ales se întrunește după comunicarea rezultatelor finale ale alegerilor la convocarea președintelui României, în cel mult 20 de zile de la alegeri, potrivit Constituției României. Camera Deputaților...

 • Alegerea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ, sub semnul întrebării ( 21 Octombrie 2020 )

  Reacții virulente, pe scena politică, după ce Florin Iordache a fost votat în Parlament pentru a prelua șefia Consiliului Legislativ! Iordache a fost acceptat cu 185 de voturi pentru și 43 împotrivă, pe când...

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2