Date companie
 
 
 
 

Opoziția acuză Guvernul că dă bani doar primarilor PDL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Decembrie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, psd, guvern, bani, ialomitianu, unpr, proiecte, primari
 

116 mii de euro. Aceasta ar fi suma maxima alocata de Guvern fiecarui colegiu reprezentat de un parlamentar ai puterii. Cel puțin așa au declarat, pentru jurnalistii de la ''Gândul'', surse din PDL. Aceleasi surse spun ca sumele sunt diferențiate în functie de numarul si de valoarea proiectelor depuse. Banii vor ajunge în teritoriu direct prin alocările bugetare pentru anul viitor si sunt destinati finalizarii lucrarilor de infrastructura. Ministrul Finantelor spune, însa, ca de finantarile cuprinse în buget beneficiaza si primăriile Opozitiei.

GHEORGHE IALOMIȚIANU, ministrul Finanțelor "Sunt foarte multe primării din localitati conduse de primari PSD si PNL care au primit pentru arierate, incalzire. Sunt sume utilizate in mod transparent. Consiliile judetene si prefecturile, la solicitarea primariilor, trimit la MAI si daca sunt bani se aproba."

Modernizari de drumuri, poduri, viaducte, pasaje rutiere si pietonale, rețele de canalizare, amenajari de camine culturale, parcari si piste de biciclete. Toate se vor face mai ales acolo unde autoritatile locale apartin Puterii, acuza Opozitia.

VIOREL STEFAN, deputat PSD "Dati la primari PDL, UNPR, la cei de la PSD, care trec la UNPR."

ANGHEL STANCIU, deputat PSD "Comasati alegerile ca sa faceti din primari locomotive, ca sa atraga parlamentul dupa. Și sa nu mai facem echilibrari din pixul lui Ialomitianu, oricat de mare ar fi pixul tot se termina pasta."

Premierul Emi Boc a recunoscut că sunt edili democrat-liberali care au primit bani cu prioritate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest Greenpeace pentru Roșia Montană, în Piața Victoriei ( 7 Iulie 2021 )

  Protest, la ușa Guvernului! Membrii organizației de mediu Greenpeace au protestat, miercuri, în Piața Victoriei, față de posibila retragere a dosarului de înscriere în Patrimoniul UNESCO a sitului Roșia Montană.

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Se scumpește carnea de porc ( 9 Iunie 2021 )

  Carnea de porc s-ar putea scumpi cu 25%, în lunile următoare, pe fondul scumpirii furajelor. Și asta deși se înregistrează un minimum istoric al valorii porcilor la poarta fermei. Avertismentul vine din partea...

 • Ajutor financiar de la stat, pentru închiderea definitivă a minelor necompetitive ( 8 Aprilie 2021 )

  Ajutor financiar, pentru închiderea minelor necompetitive! Potrivit proiectelor propuse de Ministerul Energiei și adoptate, miercuri, prin două Hotărâri de Guvern, peste 100 de milioane de lei se vor aloca în scopul...

 • Desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, contestată la C.C.R. ( 18 Februarie 2021 )

  PSD a sesizat Curtea Constituțională, referitor la Legea pentru aprobarea Ordonanței de Urgență din 2019 privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989. Magistrații constituționali...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2