Date companie
 
 
 
 

Opoziția acuză Guvernul că dă bani doar primarilor PDL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Decembrie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, psd, guvern, bani, ialomitianu, unpr, proiecte, primari
 

116 mii de euro. Aceasta ar fi suma maxima alocata de Guvern fiecarui colegiu reprezentat de un parlamentar ai puterii. Cel puțin așa au declarat, pentru jurnalistii de la ''Gândul'', surse din PDL. Aceleasi surse spun ca sumele sunt diferențiate în functie de numarul si de valoarea proiectelor depuse. Banii vor ajunge în teritoriu direct prin alocările bugetare pentru anul viitor si sunt destinati finalizarii lucrarilor de infrastructura. Ministrul Finantelor spune, însa, ca de finantarile cuprinse în buget beneficiaza si primăriile Opozitiei.

GHEORGHE IALOMIȚIANU, ministrul Finanțelor "Sunt foarte multe primării din localitati conduse de primari PSD si PNL care au primit pentru arierate, incalzire. Sunt sume utilizate in mod transparent. Consiliile judetene si prefecturile, la solicitarea primariilor, trimit la MAI si daca sunt bani se aproba."

Modernizari de drumuri, poduri, viaducte, pasaje rutiere si pietonale, rețele de canalizare, amenajari de camine culturale, parcari si piste de biciclete. Toate se vor face mai ales acolo unde autoritatile locale apartin Puterii, acuza Opozitia.

VIOREL STEFAN, deputat PSD "Dati la primari PDL, UNPR, la cei de la PSD, care trec la UNPR."

ANGHEL STANCIU, deputat PSD "Comasati alegerile ca sa faceti din primari locomotive, ca sa atraga parlamentul dupa. Și sa nu mai facem echilibrari din pixul lui Ialomitianu, oricat de mare ar fi pixul tot se termina pasta."

Premierul Emi Boc a recunoscut că sunt edili democrat-liberali care au primit bani cu prioritate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2