Date companie
 
 
 
 

Opozitia pune tunul motiunilor pe guvern

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Decembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : opozitie, motiune, legea salarizarii, legea educatiei
 

Liberalii si social-democratii vor depune douã motiuni de cenzurã pe legile salarizării. Una dintre ele- miercuri, iar cealaltã- joi sau vineri. Birourile Permanente reunite urmeaza sã stabileascã noul calendar. În plus,Opozitia încearcã sã opreascã si aplicarea Legii educatiei.

VICTOR PONTA - presedinte PSD: "Obiectivul principal este de a demasca în primul rând minciuna grosolanã a Guvernului Boc, aceea cã tãierile cu 25% sunt valabile doar pânã pe 31 decembrie. În realitate, de fapt, Guvernul Boc a încercat prin aceastã smecherie de ieri sã legalizeze tãierile si sã le permanentizeze."

MIRCEA TOADER - deputat PD-L: " Mâine sã fie citite, luni dezvoltate si votate si pe urmã vom sta noaptea târziu, marti, miercuri, sã votãm bugetul. Motiunile se depun la termen. Noi ne vedem de treabã asa cum stabilit. Nu cred cã existã vreun mod de abordare ca sã se treacã peste plen, votul din plen este suveran."

IOAN OLTEAN - vicepresedinte PD-L: ''Dacã ar fi dupa Opozitie, bugetul s-ar vota în decembrie anul viitor. Dar existã o majoritate. Vom avea grijã sã se voteze pânã la sfârsitul acestui an, cu voia sau fãrã voia Opzitiei obstructioniste."

In 2 ani de guvernare, premierul Emil Boc a scăpat de șase motiuni de cenzura, iar cabinetul său a căzut la una.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Marcel Ciolacu anunță o iminentă moțiune de cenzură ( 6 Iulie 2020 )

  PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o primă formă a textului moțiunii a fost deja creionată de senatorul Șerban Nicolae.

 • Guvernul Ludovic Orban a fost demis ( 5 Februarie 2020 )

  Moțiunea de cenzură a trecut! Guvernul Ludovic Orban a fost demis astăzi, cu 261 de voturi pentru. Vor urma consultări cu partidele politice, la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier. Au fost aproape 4 ore pline în Parlament, cu atacuri și de o parte și de alta.

 • Moțiunea de cenzură, citită în Parlament ( 3 Februarie 2020 )

  Moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL- privatizarea democrației românești", depusă de PSD și UDMR, a fost citită, astăzi, în Parlament! La finalul ședinței, premierul, Ludociv Orban a anunțat că parlamentarii...

 • Moțiunea de cenzură, depusă în Parlament ( 30 Ianuarie 2020 )

  PSD și UDMR s-au ținut de cuvânt și au depus, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban. Moțiunea are ca argument încalcarea gravă a standardelor electorale. În textul moțiunii se arată că...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2