Date companie
 
 
 
 

Pact impotriva Puterii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Decembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, pnl, pc, legea salarizarii, pact impotriva puterii, partid de opozitie, protocol de colaborare parlamentara, motiunea de cenzura
 

Un pact anti-Putere! Este visul principalului partid din Opoziție. Presedintele PSD spune că PNL si PC vor fi parteneri atat in protocolul de colaborare parlamentară contra democrat-liberalilor, cât și la moțunea de cenzură împotriva Legii salarizării.

VICTOR PONTA - presedinte PSD: "Acest pact general va cuprinde (...) colaborarea la nivelul legilor electorale. (...) PSD, PNL si PC - avem ideologii diferite, dar nu putem fi cumpãrati de Traian Bãsescu. (...) România este într-un derapaj, prin adoptarea legilor lui Emil Boc."

La rândul său, liderul liberalilor crede că pactul propus de Ponta este de prisos.

CRIN ANTONESCU - presedinte PNL: ''Are cineva impresia cã noi am colabora sau colaborãm cu PD-L? (...) Pentru noi este o problemã inactualã. Si dacã PSD ia hotãrârea sã nu mai colaboreze cu PD-L, cum a fãcut-o în 2009, este un pas înainte, cred, pentru PSD, pentru credibilitatea lui, si îl salut!"

Crin Antonescu susține că- indiferent câte lucruri fac diferența între PSD și PNL- rezistența împotriva Puterii îi unește.

CRIN ANTONESCU - presedinte PNL: "Am examinat încã o datã lucruri care tin de perspectivã si probabil cã intervalul dintre ani va fi un prilej de a medita la noi cãi de atac. Datoria noastrã din Opozitie este sã înlãturãm cât mai curând aceastã putere de la conducerea României."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2