Date companie
 
 
 
 

Parlamentarii chiulangii au primit indemnizatiile, dar nu si diurnele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : parlamentari, opozitie, camera, deputatilor, indemnizatii, chiulangii, diurne
 

Parlamentarii Opoziției se lipsesc de bani si continuă greva. Luni, deputații și senatorii USL au plecat acasă cu buzunarele goale. Asta din cauza ca indemnizațiile le-au donat, iar diurnele nu le-au fost acordate, pe motiv cã au lipsit de la serviciu.

DAN ȘOVA, deputat PSD "Parlamentarii au obligația ca într-o săptămână să se prezinte cu documentul doveditor al donației pentr a arăta îndeplinirea acestei obligații politice."

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL " E vorba de o fundație care se ocupă de copiii orfani și le asigură condiții mai bune."

MIRCEA DUȘA, deputat PSD "Eu personal îmi donez indemnizația unui leagăn de copii și unei mănăstiri."

Dacã social-democrații trebuie să vină cu dovada donațiilor, liberalii sunt ceva mai îngãduitori și nu pun astfel de condiții.

VICTOR PONTA, președinte PSD " Chiar credeți cã asta trebuie sã comunicãm trei președinți aicea exact cum e cu creditul doamnei Pocora?"

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "Daca unii dintre dumneavoastra considerați cã problema României este dacã ne certãm noi la Buzãu sau nu, sau ce-o sã facã doamna Pocora cu creditul, eu nu vã mai rãspund.

In ciuda directivei de partid, sunt si parlamentari care spun ca nu isi doneaza indemnizatiile, din cauza ca reprezinta singura sursa de venit. Sefa Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a comentat referitor la decizia parlamentarilor opozitiei de a-si dona veniturile din perioada grevei parlamentare: "Donezi bani munciti, nu bani nemunciti". In plus, a precizat ca indemnizatia si diurna parlamentarilor care nu se prezinta la munca vor fi taiate.

ROBERTA ANASTASE, presedinte, Camera Deputaților "Nu se fac discriminări , toți parlamentarii care au lipsit vor avea diurnele taiate."

Dacã aferent lunii februarie, parlamentarii mai incaseaza ceva bani, pentru martie, chiulangii vor spune adio indemnizatiei si diurnei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2