Date companie
 
 
 
 

Partidul Național Liberal adoptă rezoluția anti-guvern

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2015
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : guvern, liberali
 

Liberalii, planuri împotriva guvernului Ponta! Conducerea Partidului Național Liberal s-a reunit pentru a stabili pașii de atac la adresa executivului. Strategia este cuprinsă într-o rezoluție care a fost adoptată de partid. Noul PNL este hotărât să ajungă la guvernare cât mai repede.

VASILE BLAGA, co-președinte, PNL: "E nevoie de un guvern al nostru care să susțină acest proiect. (...) Trebuie să scoatem PSD de la guvernare. Uitați-vă la Victor Ponta, aplauze, 6 săptămâni a stat, cum spunea cineva, ca un pisicuț."

ALINA GORGHIU, co-președinte, PNL: "Indiferent dacă intrăm la guvernare în 2015 sau 2016, nu trebuie să lăsăm PSD să crească. Acest partid are o imensă capacitate să se regenereze în rău. Stanga înseamnă stagnare și înseamnă sărăcie."

LUDOVIC ORBAN, deputat, PNL: "Poate că cel mai bine pentru noi ar fi să îl lăsăm pe Ponta să își frângă gâtul și să ducă PSD sub 25%. Că sub 30% mai are puțin și îl duce. Dacă am fi egoiști, dacă ne-am gândit la interesul nostru, așa ar trebui să facem dacă în schimb ne gândim la România, suntem obligați să ne asumăm obiectivul de a ne asuma răspunderea guvernării."

Și Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinele PNL, susține rezoluția anti guvern. Acesta a declarat că împlinirea proiectului de țară a lui Klaus Iohannis nu poate fi realizat dacă liberalii nu își asumă preluarea guvernării, prin conturarea unei noi majorități parlamentare. Predoiu este de părere că acest lucru ar trebui să se întâmple în perioada imediat următoare. Strategia liberalilor de guvernare prevede mai multe autostrazi si o mai buna atragere de fonduri europene. Consiliul Național al PNL s-a reunit, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, în prezența a peste 1000 de delegați, pentru a finaliza procesul de fuziune a filialelor vechiului PNL și fostului PDL, dar și pentru a adopta linia politică pe care o vor urma liberalii în acest an, în special în Parlament.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2