Date companie
 
 
 
 

Patru deputați PSD au trecut la Pro România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Decembrie 2018
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, coalitie
 

Coaliția PSD-ALDE a pierdut majoritatea în Camera Deputaților! Patru deputați social-democrați au demisionat din partid, alăturându-se formațiunii lui Victor Ponta, Pro România. Cei patru sunt Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa și Mihai Mohaci. Fostul premier Victor Ponta a anunțat că echipa PRO România din Parlament și din teritoriu s-a mărit cu oameni "care nu pot fi cumpărați sau speriați".

Deputatul Ion Mocioalcă, președinte al PSD Caraș-Severin, a anunțat și pe pagina sa de Facebook că după 24 de ani a ales să demisioneze din partid și să se alăture Pro România. Mocioalcă a scris că este umilitor ca la fiecare CEx al PSD și înaintea fiecărei ședințe, el și colegii săi se întreabă dacă vor fi ”judecați”. În acest moment, PSD are 144 de deputați, iar ALDE are 19 deputați. Cele două au împreună 163 de deputați, în condițiile în care majoritatea este de 165 de deputați. Demisiile celor patru nu pun în pericol Guvernul, în cazul unei moțiuni de cenzură. În schimb, ar putea exista proiecte importante de legi care să cadă la vot în Camera Deputaților.


Patru deputați PSD au trecut la Pro România

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • CExN al PSD caută soluții pentru a ieși din impas ( 21 Noiembrie 2018 )

  PSD trece la planul B! Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat s-a reunit în această seară, la Parlament, pentru a dezbate situația incertă de la Ministerul Transporturilor și de la cel al Dezvoltării Regionale.

 • C.Ex.N. al PSD, încheiat cu victoria lui Liviu Dragnea ( 22 Septembrie 2018 )

  Liviu Dragnea rămâne la cârma PSD! După aproape nouă ore de dezbateri intense în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, Dragnea a primit votul de încredere al fruntașilor partidului.

 • Reacții pe scena politică, după puciul eșuat din PSD ( 22 Septembrie 2018 )

  Reacții pe scena politică, după reuniunea la vîrf a social-democraților și reconfirmarea lui Liviu Dragnea ca șef al partidului. Liderii Opoziției au criticat, unii vehement, alții ironic, puciul eșuat din sânul PSD. Senatorul PNl, Alina Gorghiu...

 • Sediul PSD Satu Mare, atacat cu sticle incendiare ( 25 Iunie 2018 )

  Sediul PSD Satu Mare, atacat cu sticle incendiare. Potrivit unui mesaj postat de conducerea filialei pe Facebook, două sticle incendiare au fost lăsate duminică la ușa de intrare în sediu, acestea explodând imediat. 

 • Incidente la mitingul PSD, evacuarea contramanifestanților și salubrizare după ( 10 Iunie 2018 )

  Imagini dezolante in fața clădirii Guvernului, după încheierea mitingului PSD. Participanții au lăsat în urmă munți de gunoaie, în special sticle goale și cartoane. Angajații de la Salubritate s-au mobilizat, însă, exemplar...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 07 Dec. 2018

1 EUR = 4.6480 RON
-0.0076
1 USD = 4.0896 RON
-0.0195
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2