Date companie
 
 
 
 

PC uneste PNL cu PSD

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, pnl, pc, alianta, centru, dreapta
 

Membrii Biroului Politic al Partidului National Liberal au decis, miercuri, in unanimitate, formarea unei aliante cu Partidul Conservator. Noua structura se va numi "Alianta de centru-dreapta PNL+PC", iar liderii celor doua partide se vor întâlni in urmatoarea perioadă pentru a stabili priorități în colaborare și cu Partidul Social-Democrat.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL PSD este vizat de aceastã aliantã ca potential principal partener în vedere unei constructii politice majore care sã schimbe radical raportul de forte din România! Pânã la 1 martie se poate constitui! De principiu, am vrea sã facem o aliantã cu termen pânã în 2016."

Și conducerea Partidului Conservator a fost de acord cu încheierea unei alianțe cu PNL.

DANIEL CONSTANTIN, presedinte PC "Împreunã cu PNL nevom propune pe lângã protocolul de colaborare sã stabilim un set de valori cu adevãrat de dreapta care sã fie promovate de aceastã nouã fortã politicã, nu acele valori pe care, din pãcate, PD-L le-a terfelit pe scena politicã româneascã!"

Președintele PSD, Victor Ponta, este mandatat sã discute cu PNL crearea unei "Opozitii unite", dar și a unui proiect de "Putere unitã". Ponta spune că până la 1 februarie Opoziția ar trebui să aibă o strategie comună, care să ducă la înlăturarea actualei Coaliții de guvernare.

VICTOR PONTA, presedinte PSD "Dorinta PSD este de a stabili un plan cu PNL pe termen de sapte-opt ani! Priveste orice fel de formã de colaborare, inculsiv de aliantã juridicã! PNL si PC, dacã vor face aceastã aliantã de centru dreapa, ne întâlnim în aceastã formulã bipolarã!"

Reprezentanții PSD, PNL și PC s-au întâlnit miercuri la Palatul Parlamentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Centrul Timișoarei va deveni pietonal, în weekend ( 6 Iulie 2021 )

  După București, străzile din centrul unui alt mare oraș din România devin pietonale, în weekend! Centrul Timișoarei va fi închis pentru mașini, iar pe carosabil vor fi organizate activități pentru locuitorii urbei...

 • Centru de vaccinare drive-thru, pe Transalpina ( 6 Iulie 2021 )

  Turism și vaccinare! Prefectura Vâlcea a anunțat deschiderea unui centru de vaccinare drive-thru, pe Transalpina, în Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri, cel mai înalt punct al șoselei.

 • Un nou centru mobil de vaccinare ( 2 Iulie 2021 )

  Un nou centru mobil de vaccinare s-a deschis astăzi în Sectorul 6 al Capitalei, la Piața Veteranilor! Membrii comunității se pot vaccina doar prezentând cartea de identitate. Serurile folosite sunt Pfizer și Johnson&Johnson. Aici se pot vaccina și persoanele care și-au făcut prima doză în altă parte și doresc să facă rapelul mai aproape de casă.

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Centru integrat de economie circulară, înființat la București ( 2 Iunie 2021 )

  Primul centru integrat de economie circulară din România adresat pieței sociale, inaugurat la București! Copiii și adulții defavorizați pot să viziteze acest centru pentru a participa la diverse activități educative.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2