Date companie
 
 
 
 

PD-L luptă pentru ca UDMR să nu iasă din Coaliție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : pd-l, udmr, cabinetul boc, guvernare, marko bela, coalitie, legea educatiei, retragere
 

PD-L promite că va găsi o soluție care să-i mulțumească pe cei de la UDMR, pentru ca maghiarii să nu părăsească barca guvernării. Liderii UDMR au amenințat cu părăsirea Coaliției și i-au dat un ultimatum cabinetului Boc, pentru a găsi soluții în ceea ce privește trecerea Legii Educației la Senat.

MARKO BELA  - presedinte UDMR: "Existã posibilitatea sã iesiti de la guvernare dacã nu trece Legea Educatiei? Dacã nu reusim sã avem garantii ca aceastã majoritate functioneazã, atunci existã posibilitatea, dar în acest moment eu nu vreau sã amenint pe nimeni cu iesirea de la guvernare!"

CRISTIAN BOUREANU - vicepresedinte PD-L: "Nu existã o problemã în Coalitie, existã o nemultumire a partidelor generatã de decizia CCR. + Respectãm aceastã decizie, asteptam motivarea si în functie de motivare, vom merge mai departe cu promovarea Legii Educatiei. Dacã dupã motivare, dacã ni se permite, suntem pregãtiti sã mergem mai departe cu asumarea rãspunderii în Parlament.

Democrat-liberalii l-au mandatat pe șeful Comisiei de Educației de la Senat, Mihai Hârdău, să finalizeze Legea Educatiei în două săptămâni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2