Date companie
 
 
 
 

PDL merge pe lista proprie la alegerile locale din Capitala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : udrea, PDL, alegeri, bucuresti, prigoana, candidat, unpr, paleologu, poteras, Negoita, organizatia, liste
 

Silviu Prigoana este candidatul PDL la Primaria Capitalei, Toader Paleologu intra in cursa electorala pentru Sectorul 1, Liviu Negoita canideaza, din nou, la 3, iar Cristian Poteras canideaza tot la Sectorul 6. Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a anuntat sambata, dupa incheierea sedintei Biroului Permanent al organizatiei ca Partidul Democrat Liberal merge pe lista proprie la Bucuresti. Asta dupa ce semnarea unui protocol la nivel de Capitala, intre PDL, UNPR, PNTCD si PER, pentru infiintarea Aliantei pentru Noul Bucuresti, s-a soldat cu un esec. Elena Udrea a precizat ca PDL va continua colaborarea cu UNPR, principalul partener, in proiectele pentru Bucuresti. Presedintele UNPR Bucuresti, Neculai Ontanu, declarase inainte de anuntul privind hotararea PDL, ca sunt dificultati politice in realizarea unui protocol de colaborare cu PDL. In plus, a punctat ca UNPR nu este remorca niciunui partid.

NECULAI ONTANU, presedinte UNPR Bucuresti "UNPR e un partid puternic si negociem si suntem deschisi sa negociem sa discutam din punct de vedere politic cu toata lumea."

Potrivit unor surse politice, principala problema din cauza careia nu a fost infaptuita Alianta pentru Noul Bucuresti a fost aceea ca PDL nu a acceptat paritatea de 1 la 1 cu UNPR, pentru lista de candidaturi la alegerile pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Pe de alta parte, Neculai Ontanu, a afirmat ca e vorba de tensiuni legate de revenirea salariilor in administratie, subiect pe care PDL "ezita si se balbaie". Daca in Capitala PDL merge singur, la nivelul tãrii iau nastere tot mai multe aliante electorale. În judetul Hunedoara PDL, UNPR si PNTCD au format Uniunea Social Popularã care va avea candidati comuni la locale. Tendinta "verde" din sigla de campanie a fost preluatã din mesajele liderilor nationali.

DORIN GLIGOR, presedinte PDL Hunedoara "USP se va prezenta la alegerile din 10 iunie cu aceasta sigla, reprezentand copacul, simbolul trainiciei, pe simbol verde cu stelele Europei . Este o alianta electorala care se va incheia pe 11 iunie."

La Mehedinti, în ecuatie a intrat si Partidul Ecologist. Împreunã cu PDL, UNPR si PNTCD va forma "Miscarea pentru Noul Mehedinti". Sigla: un trifoi cu patru foi!

MIHAI STÃNISOARÃ, presedintele PDL Mehedinti "Ne va aduce nuanta de noroc de care aveam nevoie, pentru ca noi ne bazam pe fortele noastre. Cei de pe Titanic aveau de toate, dar ... n-au avut si noroc."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2