Date companie
 
 
 
 

Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 August 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : voicu, candidat, sector, valentin, alde
 

Sectorul 5 al Bucureștiului este, poate, cel care aduce cea mai mare provocare viitorului edil. Pentru că o vizită în Sectorul 5 înseamnă o schimbare de peisaj brutală, de la o zonă la alta. L-am însoțit pe candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Ion Valentin Voicu, în câteva cartiere sensibile. În vârstă de 31 de ani, Valentin Voicu, de profesie inginer în industria alimentară, este acum consilier general al Municipiului București, iar, anterior, a fost consilier local la Sectorul 3. Este hotărât să ofere o altfel de imagine Sectorului 5. Alta decât cea pe care am găsit-o noi pe strada Ghidigeni.

ION VALENTIN VOICU, candidat ALDE Primăria Sector 5 “În ultimii 20 de ani, investițiile au fost lăsate pe ultimul loc. Eu stau pe o stradă fără canalizare, fără asfalt, din Sectorul 5, care în acte apare ca asfaltată la Primăria Sectorului 5. În acest moment, această stradă se află la Primăria Capitalei și este un proiect în derulare pe fonduri europene, pentru obținerea finanțării.”

Din strada Ghidigeni, în strada Osiris, dominată până în luna ianuarie de o imensă groapă de gunoi. După mai multe demersuri, Valentin Voicu a reușit să îi ajute pe locuitorii acestei zone să scape de acel focar de infecție.

ION VALENTIN VOICU, candidat ALDE Primăria Sector 5 “Era o groapă care mirosea foarte urât, erau șobolani. Chiar dacă este o zonă defavorizată, fiecare cetățean este important.”

VOX “- Cum arăta acum câteva luni? - Dezastru, mamă, arată! Eram nenorociți cu copii cu tot, era focarul de pe lume aici. Cât casele erau mormanele de gunoi.”

Imediat Valentin Voicu a fost înconjurat de locuitorii acestei zone. Conștienți de ajutorul oferit în lunile trecute, și-ar mai dori ceva de la candidatul ALDE.

VOX “Parc pentru copii, ca să nu mai plece copiii mai departe.”

În zona Rahova, nevoia de reabilitare a locuințelor este extrem de vizibilă.

ION VALENTIN VOICU, candidat ALDE Primăria Sector 5 “Suntem la 5 minute de Palatul Parlamentului, în spatele Pieței Rahova. Din păcate, Sectorul 5, această zonă, de 20 de ani nu s-a dezvoltat. Vedem în spatele meu blocuri care nu au fost reabilitate, această zonă este un pericol public pentru cei care locuiesc aici. Aceste blocuri trebuiesc reabilitate. Eu am făcut un apel la toți să nu mai accepte acea mită electorală, care se dă de fiecare dată la alegeri. Toți cei care s-au perindat pe la Primăria Sectorului 5 au avut alte treburi, nu binele cetățenilor.”

Valentin Voicu vine cu soluții concrete.

ION VALENTIN VOICU, candidat ALDE Primăria Sector 5 “Un proiect pe care l-am propus încă din luna februarie este ca, în fiecare zonă și pe fiecare stradă, să facem acele pubele îngropate. Să scăpăm de acele pubele de plastic pe care le găsim la fiecare intersecție și care nu ne ajută cu nimic. Noi avem nevoie de acele pubele îngropate pentru păstrarea curățeniei și, bineînțeles, poliția locală a Sectorului 5 să își facă treaba. Trebuie să aplice amenzi către toate persoanele certate cu bunul simț.”

Spațiile verzi sunt și ele o prioritate pentru candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5.

ION VALENTIN VOICU, candidat ALDE Primăria Sector 5 “Este nevoie nu doar la nivelul Sectorului 5, este nevoie la nivelul municipiului București de spații verzi. Zonele și străzile vor trebui reconfigurate, va trebui să facem și locuri de parcare și spații verzi. Acest parc, parcul Pecineaga, este considerat spațiu verde, și, după cum vedem, este doar pământ. În Rahova am văzut că s-a pus gazon pe linia de tramvai. Din păcate, acel gazon nu este întreținut, nu se udă când ar trebui ca să reziste. Am văzut lucrarea de pe Șoseaua Alexandriei, lucrare făcută acum un an și, din păcate, nu mai este spațiu verde acolo, s-au degradat și acea lucrare și spațiul verde.”

Așadar, cuvântul de ordine pentru Sectorul 5 îl reprezintă investițiile, pentru ca zona să devină una demnă de o capitală europeană a secolului XXI.


Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2