Date companie
 
 
 
 

PNL îl vrea pe Orban la Primăria Capitalei în locul lui Bușoi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Februarie 2016
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : pnl, primarie, Ludovic Orban
 

Schimbare de strategie în tabara PNL. Ludovic Orban a fost propus pentru a candida la Primăria București în locul lui Cristian Bușoi. Orban a declarat că este pregătit să urmeze pașii pentru definitivarea candidaturii sale.

LUDOVIC ORBAN, deputat, PNL: "S-a hotărât să fiu eu candidat. În spatele candidaturii mele se află o viață de muncă în slujba comunității. Candidez nu ca sa ma aflu in treaba, ci pentru că Bucurestiul are nevoie de o persoană pricepută."

CRISTIAN BUȘOI, prim-vicepreședinte, PNL: "O victorie a PNL împotriva PSD e mai importantă decât orice proiect personal. Nu mă opresc, nu dezertez, doar predau ștafeta unui coleg, domnului Orban."

Întrebat dacă va încheia alianțe pentru a fi singurul candidat al dreptei la Primăria Capitalei, Orban a afirmat că nu este în măsură să facă astfel de afirmații. Președintele PNL București, Cătălin Predoiu a declarat, că potrivit sondajului de opinie, Ludovic Orban și Cristian Bușoi au obținut scoruri egale, iar deciza a fost una politică și colegială care a plecat de la premiza "cele mai bune șanse pentru câștigarea Primăriei Capitalei".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Klaus Iohannis l-a desemnat pe Orban premier, în urma consultărilor ( 13 Martie 2020 )

  Ludovic Orban, desemnat premier, pentru a treia oară! Șeful statului, Klaus Iohannis, a declarat că propunerea sa pentru puncția de prim-ministru al României este Ludovic Orban, acesta fiind singurul nume pe care l-a primit, în urma consultărilor avute cu partidele politice.

 • Vlad Voiculescu renunță la cursa pentru Primăria Capitalei ( 28 Februarie 2020 )

  Vlad Voiculescu renunță la candidatura pentru Primăria Capitalei! Candidatul partidului PLUS pentru Primăria Capitalei, a anunțat că se retrage din cursă, în condițiile în care PNL și USR îl vor susține pe Nicușor Dan.

 • Programul de guvernare și lista miniștrilor, aprobate ( 10 Februarie 2020 )

  Componența Guvernului Orban și programul de guvernare, aprobate de conducerea PNL! Liberalii au explicat astăzi că formula Cabinetului rămâne aceeași. La fel și programul de guvernare, pe baza căruia Guvernul a fost învestit inițial. Din document au fost scoase însă obiectivele realizare. În schimb au fost adăugate câteva măsuri, din domeniul fondurilor europene, al lucrărilor publice și afacerilor interne.

 • Moțiunea de cenzură, citită în Parlament ( 3 Februarie 2020 )

  Moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL- privatizarea democrației românești", depusă de PSD și UDMR, a fost citită, astăzi, în Parlament! La finalul ședinței, premierul, Ludociv Orban a anunțat că parlamentarii...

 • Gabriela Firea susține că este pregătită de luptă pentru Primăria Capitalei ( 2 Ianuarie 2020 )

  Gabriela Firea a anunțat că va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei. Aceasta a precizat că se așteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2