Date companie
 
 
 
 

Ponta și Dragnea, războiul declarațiilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2017
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, demisie, declaratii, dragnea, minciuna
 

Războiul între Victor Ponta și Liviu Dragnea continuă! Fostul premier îl acuză pe președintele PSD că spune minciuni despre el. Ponta îl amenință pe Dragnea că va spune tot ce știe.

VICTOR PONTA, deputat PSD "- Dragnea spune că au fost oameni care au cerut excluderea dumneavoastră. - Domnul Dragnea, când nu vrea să faca el ceva, pune pe alții ca cu OUG 13. Pot să mai scriu o data demisia! Să nu intrăm în circul ăsta, că nu e nevoie să pună pe cineva."

Fostul premier a mai spus că de fiecare dată când Liviu Dragnea va spune „o minciună”, el va prezenta un adevăr despre liderul PSD.

VICTOR PONTA, deputat PSD "- Spunea că sunteți o problemă externă. Cum comentați? - Problemele interne sau externe sunt tot probleme. Am de făcut în viață și lucruri mai importante și mai plăcute decât să mă cert cu Dragnea. De fiecare dată i-am răspuns. Dacă nu mai zice nimic de mine, nu mai spun. Când spune o minciuna de mine, eu spun un adevăr și știu multe adevăruri, că nu terminăm în 5 ani. Când a zis prostia aia, că sunt plătit de Soros, de SRI, de Băsescu, i-am spus un adevar, unul mic. Îl știm noi! Dacă nu mai zice nimic, e stăpânul României, al PSD, al Guvernului! Are altă treabă, nu doar să se certe cu mine. "

Luni, președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că liderii social-democrați sunt din ce în ce mai "nervoși și supărați" pe declarațiile lui Victor Ponta și că tot mai multe voci cer excluderea lui din formațiune. Dragnea a subliniat însă că nu își dorește să îl dea afară din partid pe fostul premier.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2