Date companie
 
 
 
 

Premierul Ungureanu s-a întâlnit cu președintele C.J. Teleorman, Liviu Dragnea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, premier, dispute
 

Disputele dintre Putere și Opoziție nu au fost abandonate nici în Săptămâna Patimilor! Invitat la discuția cu premierul și cu miniștrii, din sediul Prefecturii Teleorman, președintele Consiliului Județean, social-democratul Liviu Dragnea a refuzat, pe motiv că era vorba despre o reuniune a PDL.

AMBIANTÃ: "Primit cu pâine și sare. (rupe pâinea) Iau un pic de pâine. (bea din palincă) Cum e, domnu' premier? Ospitalitate se numește. Exact. În zi de Joia mare."

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, premierul României: "O să ne omoare politica!"

Dragnea l-a invitat, însă, pe șeful de la Palatul Victoria la sediul Consiliului Județean.

LIVIU DRAGNEA, președinte, C.J. Teleorman: "I-am facut o contrainvitație să vină la mine în birou. Are legătură cu politica? Domnul premier a spus că ne omoară politica? Are legătura cu politica cetățenilor."

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, premierul României: "V-a propus domnul Dragnea să vă înscrieți în USL? Ha, ha, ha...(...) Am discutat despre comunitățile locale, despre prioritățile C.J., asta a fost discuția noastră, o discuție firească. În scurt timp, vom face corespondență către președinții de Consilii Județene, pentru a avea o fotografie a tuturor nevoilor pe care nu le-am putut acoperi, la nivelul primăriilor de comune. Sa sperăm că vom putea mulțumi pe toată lumea."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2