Date companie
 
 
 
 

Premierul Victor Ponta vede o nouă suspendare a președintelui ca pe un risc pentru România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Romania, basescu, voiculescu, suspendare, ponta, risc, campanie
 

Premierul Victor Ponta nu se gândește la o nouă suspendare a lui Traian Băsescu până la sfârșitul acestui an. Șeful Executivului spune că o astfel de inițiativă ar duce țara noastră într-o nouă criză politică de amploare.

VICTOR PONTA, premierul României "Cred cã trebuie sã modificăm Constituția României. Suspendarea lui Basescu nu e viabilă, ar duce la criză."

Traian Băsescu și liderii PDL au afirmat în repetate rânduri că ideea unei noi suspendări vine de la Dan Voiculescu, pe care l-au acuzat că ar fi în spatele tuturor acțiunilor USL. Președintele fondator al Partidului Conservator a declarat recent că o suspendare este posibilă și legitimă și ar trebui să se desfășoare la sfârșitul lui octombrie- începutul lui noiembrie. Și asta pentru ca referendumul pentru demitere să poată fi organizat în aceeași zi cu alegerile parlamentare. Un scrutin care va fi precedat de o campanie foarte dură, așa cum este convins Victor Ponta.

VICTOR PONTA, premierul României "Campanie pe viață și pe moarte. Oamenii nu sunt adversari politici, dar se urãsc. Mã uit la cum vorbesc despre mine adversarii poltici. Nu mã știu, nu mã cunosc. S-a ajuns la o asemenea urã! Campanie cumplitã!"

Până la campanie, însă, ideea lui Dan Voiculescu privind repetarea scenariului suspendării lui Băsescu a fost respinsă chiar de oameni din USL. Astfel, Ludovic Orban a afirmat că inițiatorul acestei idei ar trebui să-și vadă de afacerile lui, iar Ion Iliescu a spus că Voiculescu nu ar trebui să se bage în asemenea chestiuni. La începutul lunii mai, omul de afaceri anunța că Traian Băsescu va fi suspendat în 60 de zile. Voiculescu a fost foarte aproape de termenul preconizat, pentru că Parlamentul l-a suspendat pe liderul de la Cotroceni la data de 6 iulie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2