Date companie
 
 
 
 

Presedintele interimar a cerut S.T.S. întreruperea liniei speciale alocată președintelui suspendat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iulie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, antonescu, sediul, linie, sts, speciala, campaniei
 

Crin Antonescu a urmat sfatul lui Traian Bãsescu și a dispus întreruperea liniei speciale de comunicații de la sediul de campanie al acestuia. La ordinul președintelui interimar, S.T.S. i-a tãiat firul scurt presedintelui suspendat, vineri seara, la ora 18.00.

CRIN ANTONESCU, presedintele interimar al României "Am adresat o solicitare scrisa directorului STS, Opris, in care i-am cerut intreruperea acestor servicii speciale pentru o persoana privata."

Liderii Uniunii Social Liberale și-au exprimat îngrijorarea cã S.T.S. ar putea fi folosit de tabãra adversã, pentru modificarea rezultatelor referendumului.

MIRON MITREA, senator PSD "-Exista ingrijorarea că asemenea servicii s-ar putea folosi. Și sigur că se pot folosi. - Adica sa modifice rezultatele? - Știti la fel de bine ca și mine ca un soft facut cu reavoință poate avea montat înăuntru o mica masinuta care, la fiecare 150 de voturi, să mute un vot din dreapta în stânga."

Amplasarea liniei speciale la sediul de campanie a provocat un război al declarațiilor, între cele două tabere politice și era cât pe ce să-l lase fără funcția de șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale, pe generalul Marcel Opriș.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele suspendat al României "Paiata de la Cotroceni a incercat destructurarea serviciilor de securitate ale statului roman."

CRIN ANTONESCU, presedintele interimar al României "Traian Basescu este in mod evident o epava politica."

Comisia de Apãrare din Senat a ajuns joi, după audierea generalului Opriș, la concluzia cã instalarea liniei speciale la sediul de campanie al lui Traian Bãsescu s-a fãcut în mod ilegal și a sesizat Consiliul Suprem de Apărare a Țării. Președintele interimar, Crin Antonescu, a declarat că a propus în C.S.A.T. eliberarea din funcție a directorului S.T.S., Marcel Opriș, însă consilierul prezidențial Iulian Fota s-a opus. O hotărâre în acest sens putea fi luată doar prin consens deplin. Antonescu a precizat că va cerceta problema în continuare și va vedea ce-i de făcut.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Certificatele digitale europene COVID-19, disponibile și pentru români ( 1 Iulie 2021 )

  Românii pot obține certificate digitale europene COVID-19 accesând platforma securizată https://certificat-covid.gov.ro, în opt pași. Potrivit Serviciului de Telecomunicații Speciale, timpul de generare...

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 • Nicușor Dan și-a proclamat victoria, chiar după închiderea scrutinului ( 28 Septembrie 2020 )

  Rezultatele parțiale după numărarea voturilor de la scrutinul pentru alegerile locale confirmă victoria candidatului susținut de PNL și USR-PLUS, Nicușor Dan, în cursa pentru Primăria Capitalei. Aseară, după...

 • Suspiciune de atac cibernetic asupra platformei IMM Invest, imediat după lansare ( 17 Aprilie 2020 )

  Platforma IMM Invest, anunțată cu surle și trâmbițe de guvern, nefuncțională chiar la lansare! Platforma unde IMM-urile pot accesa credite garantate, ca parte a planului de repornire a economiei, s-a blocat la jumătate de oră...

 • ”Opriți Timpul”, de Paște, pe Național TV ( 16 Aprilie 2020 )

  Pentru Sfintele Paști, avem o ediție specială a emisiunii ”Opriți Timpul”, cu familii de artiști. O parte dintre cele mai frumoase, talentate și amuzante familii de artiști din România au ales să petreacă sărbătorile în familia Național TV.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2