Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Băsescu a cerut încetarea atacurilor majorității parlamentare asupra instituțiilor statului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iulie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, presedinte, ponta, antonescu, oprea, hunor, stat, atacuri, constantin, institutii
 

Președintele Traian Băsescu a cerut majorității parlamentare să înceteze atacul împotriva instituțiilor statului. Șeful statului le-a solicitat lui Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Gabriel Oprea și Kelemen Hunor să nu arunce România în haosul de acum 22 de ani.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Ținta finala a actiuniunilor majoritatii parlamentare e punerea sub control a justitiei. Suspendarea presedintelui e doar o etapa care urmeaza sa aiba loc in zilele urmatoare. Prin incalcarea grava a legilor țării si a Constitutiei Romaniei, au pus statul român si pe cei 22 de milioane de români intr-o situatie extrem de dificilă, similară cu cea generată de mineriada din 1990."

In replică, copreședintele USL, Crin Antonescu, spune că liderul de la Cotroceni încearcă fără succes să intimideze partidele aflate acum la putere.

CRIN ANTONESCU, președintele PNL "Nici eu, nici ceilalti lideri politici pe care presedintele Traian Bãsescu a incercat sa-i ameninte nu ne temem de Traian Băsescu. Niciunul dintre noi si niciunul dintre partidele pe care le conducem nu acceptă dreptul nimanui de a ne ameninta, de a ne intimida sau de a ne dicta ce sa facem."

Potrivit președintelui Băsescu, acțiunile politice ale premierului și ale cabinetului său din ultimele săptămâni vor avea efecte economice extrem de grave pentru România și pentru populația acestei țări.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2