Date companie
 
 
 
 

Primirea Sorinei Placinta in PNL suscita dispute printre liderii USL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iunie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, ponta, pnl, orban, atacuri, placinta
 

Plecarea Sorinei Plăcintă din PDL și anunțul ei că se alătură grupului liberal din Senat nu au adus liniștea în USL. Dimpotrivă, decizia PNL de a o primi în partid pe fosta șefă de la Tineret și Sport a stârnit reacții dure, atât din partea unor lideri liberali, cât și a social-democraților.

LUDOVIC ORBAN, deputat PNL "La alegerile locale, cetățenii au spus nu PDL. Cred ca si PNL trebuie sa actioneze, sa nu mai primeasca pe nici un oportunist care incearca sa se salveze de consecintele complicitatii la politica dezastruoasa din ultimii patru ani."

MARIAN OPRIȘAN, vicepreședinte PSD "PNL Vrancea nu are decat sa se spele pe cap cu Plăcintă. Nu as fi acceptat o solutie atat de proasta. În calitatea pe care o am, nu o voi susține pe această doamnă la niciun fel de funcție publică în județ."

Victor Ponta este împăciuitor și respinge atacurile din sânul Uniunii Social-Liberale.

VICTOR PONTA, președintele PSD "Nu ne uităm peste gard la PNL, cum nu se uita nici ei la noi, nu imi plac acesta atacuri intre noi. Deciziile PNL nu le voi critica eu."

La rândul ei, Sorina Plăcintă susține că decizia de a părăsi PDL a fost luată încă din ziua în care a căzut Guvernul Ungureanu.

SORINA PLĂCINTĂ, fost senator PDL "- Ati fost influentata de discutiile de la motiune? - Venind sa votez pentru motiune, eram deja hotărâtă."

Plăcintă a anunțat miercuri că demisionează din PDL și se alătură liberalilor.

SORINA PLĂCINTĂ, fost senator PDL "Cum spunea si Frunzaverde, nu noi am iesit din partid, partidul a iesit din noi. M-am gândit de foarte mult timp si eu sunt un om de dreapta. Eu nu m-am consultat decat cu mine, cu familia mea."

Mulți dintre foștii colegi de partid, precum Radu Berceanu, Cezar Preda sau Radu F. Alexandru, au atacat-o dur pe Plăcintă, pe care au acuzat-o de lips de caracter și de trădare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2