Date companie
 
 
 
 

Racolările democrat-liberalilor, de către PNL, tulbură apele în USL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : udrea, PDL, psd, ponta, pnl, antonescu, dragnea, stanisoara, racolari, fuziune
 

Saltul fostului pedelist Mihai Stănișoară în barca PNL și adeziunea lui Klaus Johannis la acest partid tulbură armonia în USL! Ultima achiziție liberală, aceea a fostului democrat-liberal Mihai Stãnișoarã, a provocat iritare în PSD. Vicepremierul Liviu Dragnea i-a amenințat pe liberali chiar cu ruperea Uniunii. A primit, însă, o replică pe măsură, din partea șefului PNL, Crin Antonescu.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "Ce e bine pentru PNL și ce nu e bine pentru PNL, hotãrãște PNL. Îi rãspund cã nu a existat un exod, nu va exista așa ceva și cã au existat si treceri de la PDL la PSD și nu s-a speriat nimeni."

Poziția exprimată de Liviu Dragnea este împărtășită, însă, și de alți fruntași social-democrați.

VALERIU ZGONEA, vicepresedinte PSD "Exista acum o ingrijorare nu numai a noastra ci si a colegilor de la PNL Mehedinti, unde Stanisoara este unul dintre oamenii impotriva caruia am luptat."

Cu toate acestea, Crin Antonescu spune cã PNL rãmâne în continuare deschis, pentru unii.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "De exemplu, domnul Boureanu nu va fi nicodata primit in PNL, ca sa nu se mai osteneasca. Vor mai veni toti acei oameni care au convingeri de dreapta puternici, care au intentii de a face o dreapta puternica, fie ca ei au fost sau nu in PDL."

Liderul PSD și copreședinte USL, Victor Ponta, încearcă să calmeze spiritele.

VICTOR PONTA, presedinte PSD "- Cum explicati ca Liviu Dragnea vorbeste de nemultumiri? - O sa il cert pe Dragnea foarte tare. Apreciez grija dumneavoastra. Unitatea USL este in regula, functioneaza bine."

Posibilitatea unei fuziuni a PDL cu PNL, vehiculată zilele acestea, stârnește reacții și în rândul democrat-liberalilor. Canidată la șefia partidului, Elena Udrea nici nu vrea sã audã de o eventualã fuziune.

ELENA UDREA, candidat PDL "Eu am spus cã sunt împotriva fuziunii PDL cu PNL, care asta ar însemna topirea PDL-ului în PNL. Sunt total împotriva desființãrii acestui partid, dispariției lui prin fuziunea cu PNL, așa cum se vehiculeazã în acest moment. Domnul Antonescu a spus foarte clar cã nu e nicio alianțã cu PDL-ul. Aaa! Că ne ia la bucatã, unul câte unul, și ne bagã în PNL, asta poate sã fie o strategie."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2