Date companie
 
 
 
 

Ramona Ioana Bruynseels îi încurajează pe români să meargă la vot

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Octombrie 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : senat, Bruynseels, camndidat, ppusl
 

Alegerile se apropie dar politicienii nu mizează pe o prezență mare la vot. Și aceasta din cauza pandemiei de coronavirus, care ar putea să îi determine pe oameni să stea în case, în 6 decembrie.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, candidat Senat, PPUSL "Este discutabil, si vedeti din punctul asta de vedere cred ca se aduce atingere ideii de democratie, desi unii spun ca daca amânăm alegerile aducem atingere democratiei. Nu. Daca tii alegerile, acum, cand unele categorii vulnerabile si expuse considera ca este un pericol sa se afiseze si sa mearga la vot ca s-ar putea sa se infecteze cu Sars CoV-2, cred ca este o mare atingere adusa votului liber exprimat. In consecinta, eu ma astept ca prezenta sa fie redusa, ceea ce convine de minune partidelor mari, care vor juca, din nou, acelasi ping-pong cu noi si vom ajunge exact in acelasi loc in care suntem acum. De fapt, ne vom învârti în cerc."

Ramona Ioana Bruynseels îi încurajează pe români să meargă la vot.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, candidat Senat, PPUSL "Îi incurajez din tot sufletul, pe oamenii care sunt nemulțumiți care nu se regăsesc în profilul politicianului pe care-l văd zi de zi la televizor, în acest moment. Pe oamenii care așteaptă mai mult de la România, de la ei înșiși, de la politicienii și liderii nostri de opinie, îi incurajez sa iasa la vot. Și să ne dea o șansa, celor noi."

Ramona Ioana Bruynseels, aflată pe lista PPUSL pentru Senat, susține că va miza pe sprijinul specialiștilor pentru proiectele de țară.


Ramona Ioana Bruynseels îi încurajează pe români să meargă la vot

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2