Date companie
 
 
 
 

Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat astăzi candidatura la Președinție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : candidat, Ramona Ioana Bruynseels
 

Fostul consilier de stat pentru mediul de afaceri în Aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă, Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat candidatura la Președinție, din partea Partidului Puterii Umaniste. Ramona Ioana Bruynseels este prima femeie care și-a anunțat până acum candidatura pentru funcția de șef de stat. Aceasta le-a promis românilor multe schimbări în bine, dar nu a ratat ocazia pentru a-și exprima o serie de nemulțumiri, cum ar fi salariile mici, scumpirile din ultimul timp și cozile din Diaspora formate la alegeri.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, candidat la Președinția României
"Stiu ce trebuie corectat si stiu ca putem face mai mult pentru toti romanii, de o parte si de alta a granitelor sa aiba o viata mai buna. Trebuie sa ne indeplinim visurile pentru noi si pentru tara noastra."

"Avem nevoie de o schimbare, e schimbarea necesară României, o femeie în fruntea țării cred că ar face cea mai mare schimbare pe care o poate simți România la ora actuală."

VOX "Spune numai adevărul și chiar așa este în România, ne trebuie o președintă ca ea."

VOX "Este clar că avem nevoie de altceva pentru că ceea ce se întâmplă acum nu poate să se perpetueze la infinit, dacă un lucru nu merge, trebuie să faci altceva să schimbi, dacă mergi în continuare în ceea ce există vei ajunge la aceleași rezultate ca cele de până acum. Credeți că are șanse să câștige? Dacă nu aș crede că are șanse să câștige nu aș fi aici." 

De profesie jurist, Bruynseels a urmat, în perioada 2014-2015, Universitatea Harvard - Școala de Guvern "John F Kennedy", unde a primit două premii speciale pentru excelența academică. Anterior, ea a absolvit Facultatea de Drept a Universității Creștine "Dimitrie Cantemir", având și un master la aceeași universitate, dar și Colegiul Național de Apărare - Academia de Înalte Studii Militare. Începând din iulie 2017 a fost consilier de stat și ulterior secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Iohannis și Dăncilă se pregătesc pentru turul doi, perdanții se gândesc pe cine susțin ( 11 Noiembrie 2019 )

  Primul tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat, iar candidații fac bilanțul. Cei doi prezidențiabili care își fac încălzirea pentru turul doi, dau semnalul de unire a forțelor susținătorilor și pun la punct strategiile.

 • Șeful A.E.P. susține reducerea numărului de semnături pentru depunerea candidaturilor ( 26 Septembrie 2019 )

  Mai puține semnături pentru depunerea candidaturilor la orice tip de alegeri! Asta propune președintele Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică. El susține că, pentru scrutinul prezidențial, ar fi suficient...

 • Iohannis și Barna s-au înscris în cursa prezidențială ( 20 Septembrie 2019 )

  Schimb de replici între președintele Klaus Iohannis și liderul USR, Dan Barna, în ziua depunerii candidaturilor pentru alegerile prezidențiale, la sediul Biroului Electoral Central. Cei doi prezidențiabili și-au salutat susținătorii..

 • Viorica Dăncilă, în cursa pentru Cotroceni ( 24 August 2019 )

  "Alături de voi, voi fi primul președinte femeie al României." Astfel și-a încheiat Viorica Dăncilă discursul la Congresul PSD, în care a fost desemnată oficial candidat al partidului la alegerile prezidențiale. Intrarea sa a fost spectaculoasă, pe ritmurile celebrei melodii Eye of the Tiger, a formației Survivor.

 • Miercuri începe a doua sesiune a examenului de bacalaureat ( 20 August 2019 )

  Peste 43.500 de candidati s-au înscris la sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat, care începe, miercuri, cu probele scrise. Prima probă este cea la Limba și literatura română. Aceasta va fi urmată, în 22 august, de proba...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2