Date companie
 
 
 
 

Ramona Ioana Mezei și obiectivele pentru Sectorul 2

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 August 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : candidatura, sector 2, alde, Ramona Ioana Mezei
 

Ramona Ioana Mezei a intrat în cursa pentru Primăria Sectorului 2 al Capitalei! Alături de cei care candidează pentru posturile de consilieri locali, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Sector 2, din partea ALDE. Aceasta spune că prin muncă, așa cum a dovedit 30 de ani la rând, va reuși să îndeplinească obiectivele stabilite alături de locuitorii Sectorului 2, pentru a avea o viață mai bună.

RAMONA IOANA MEZEI, candidat ALDE, Primăria Sector 2

„Sunt un produs exclusiv al meritrocrației, sunt un om care a muncit și muncește mult, care a urcat traptă cu treaptă, fără să sară nimic și nu întotdeauna mi-a fost ușor. Sunt un om puternic și activ, căruia îi place să lucreze în echipă. Mă bazez pe oameni și vreau, ca la rândul lor, aceștia să știe că vor găsi în mine un sprijin. Alături de mine, în această dimineață, sunt colegii mei care candidează pentru poziția de consilier local la Primăria Sectorului 2. Alături de ei am fost și am discutat cu oamenii din Sectorul 2. Am aflat care sunt problemele cu care se confruntă, ce își doresc, de ce anume au nevoie, pentru a avea o viață mai bună și am stabilit împreună cu ei obiective realiste, care pot fi îndeplinite."

Onestitatea, loialitatea și seriozitatea sunt valorile care au condus-o pe parcursul vieții și pe care își dorește să le pună în slujba locuitorilor sectorului 2.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Amalia Nenovici, un om pentru oameni ( 22 August 2020 )

  Un om pentru oameni! Așa se descrie Amalia Nenovici, în vârstă de 31 de ani, candidata ALDE pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei! Tânără și entuziastă, candidata ALDE are o viziune amplă și complexă asupra...

 • Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5 ( 21 August 2020 )

  Sectorul 5 al Bucureștiului este, poate, cel care aduce cea mai mare provocare viitorului edil. Pentru că o vizită în Sectorul 5 înseamnă o schimbare de peisaj brutală, de la o zonă la alta. L-am însoțit pe candidatul ALDE...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Propunerile lui Bogdan-Valentin Brătianu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 3 ( 18 August 2020 )

  Creșterea economiei, crearea de locuri de muncă și o digitalizare demnă de anul 2020! Sunt doar câteva dintre proiectele lui Bogdan-Valentin Brătianu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 3. În vârstă de 43 de ani, Bogdan este mândru de descendența sa din familia Brătienilor. De altfel, principiile liberale sunt cele care i-au conturat cariera politică.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2