Date companie
 
 
 
 

Reactii dupa demisia lui Blaga

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : demisie, reactii, blaga, victor blaga
 

Demisia ministrului de Interne a stârnit numeroase reactii. Colegii de coalitie a proaspatului demisonar spun ca Vasile Blaga putea sa ramâna in continuare in fruntea M.A.I.

THEODOR STOLOJAN - vicepresedinte PD-L : "Ceea ce am discutat în Coalitie e ca sunt doua situatii în care trebuie facuta distinctie. Exista cazul Ministerului de Interne unde o manifestare cu autorizatie s-a transformat într-una neautorizata si responsabilitatea o poarta organizatorii. Nu cred ca ministrul în acest caz are o responsabilitate care sa impuna demisia!"

PETRU LAKATOS - deputat UDMR : "Nici debarcarea, nici demisie, pentru ca nu pentru orice trebuie sa-si dea un ministru demisia! Eventual se pot lua masuri împotriva celor care nu au respectat legea în Piata Victoriei!''

Reprezentantii opozitiei cred ca nu Blaga este principalul vinovat, intrucat responsabilitatea situatiei create îi apartine, in primul rând, sefului statului.

ADRIAN NASTASE - presedinte SCN al PSD : ''Traian Basescu se pregateste sa-si construiasca un mic Vatican la Cotroceni, propria politie, proprii ministri! Afecteaza integrarea în spatiul Schengen?- Categoric. Blaga era conducatorul, efecte negative!''

LUCIAN BOLCAS : "Îmi aduc aminte de o carte "12 scaune" a lui Petrov unde am gasit o lozinca ilustrativa: anarhia e mama ordinii, cam asta încearca sa faca presedintele Basescu sa-si instaureze propria anarhie, pentru a instaura propria ordine în care poate sa-si asume toate prerogativele."

VICTOR PONTA - presedinte PSD : ''E pentru prima data când Basescu ataca MAI, dupa ce s-a luptat cu Parlamentul, profesorii, pensionarii, dupa ce si-a batut joc de armata. Mai ramasese MAI!"

La rândul lor, liberalii sunt de acord cu gestul lui Blaga.

CRIN ANTONESCU - presedinte PNL : "Apreciez ce s-a întâmplat, demisia lui Blaga! Probabil numai Boc daca era ministru de Interne, iar Basescu premier, ar fi putut sa mai conduca ministerul dupa ce seful sau a renuntat la serviciile MAI. E ceva fara precedent, comparatia cu tari bananiere nu sta în picioare pentru ca eu nu cred ca în vreo tara bananiera s-a întâmplat asa ceva!"

Nu numai politicienii din opozitie, ci si politistii cer plecarea lui Basescu si Boc din fruntea tarii.

MARIAN GRUIA - lider Sind. Nat. al Politistilor : "Nu Blaga e vinovat. Asa cum Blaga si-a dat demisia de onoare, cerem si noi public ca premierul si presedintele sa-si dea demisia! Cerem oficial azi, public, premierului si presedintelui sa-si dea demisia de onoare. Daca nu, protestele noastre vor continua!"

PETRU DANDEA - vicepresedinte Cartel Alfa : "Si pentru ca am constatat ca cel mai tare a suparat cuvântul javra, eu i-as recomanda sa verifice în dictionar cuvintele hot si javra si sa nu mai fie atât de suparat pe colegii mei care au folosit acest cuvânt, pentru ca ce striga la toate mitingurile e cuvântul hot, care are o conotatie sensibil mai negativa si mult mai grava!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2