Date companie
 
 
 
 

Reprezentantii puterii nu vor vota motiunea de cenzura

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Octombrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, motiune, udmr, unpr, votul
 

PD-L, UDMR și UNPR se vor abține la votul de miercuri al moțiunii de cenzură, inițiata de opoziție. Decizia a fost luată într-o reuniune a conducerii democrat-liberale, la Cercul Militar Național.

MIRCEA TOADER, lider deputati PD-L "Nu vom vota! Nu vom vota! Decizie luatã în unanimitate! Nu veti participa la vot? Ba da, suntem în salã, dar nu vom vota! Participarea e una si votul alta. Dacã voteazã cineva? Nu e PDL-ist, dacã voteazã, e o decizie politicã! + si partenerii de coalitie? Dupã câte stiu eu, la fel"

ROBERTA ANASTASE, presedinte Camera deputatilor "Propunerea mea asta e, o motiune trebuie sã facã 236 de voturi si nu noi trebuie sã le facem, ci ei. Aveti parlamentari care cer demisia liderului de grup. Deocamdatã, avem alte prioritãti, se va face o analizã."

THEODOR STOLOJAN, prim-vicepresedinte PD-L "Ceea ce s-a hotãrât la Coalitie, si anume parlamentarii, atât ai nostri, cât si ceilalti, vor spune "prezent", dar nu vor merge sã punã bilele în urnã, pentru ca în felul ãsta sã nu mai avem povestile acelea cã unii au votat împotrivã!"

SEVER VOINESCU, deputat PD-L "din punctul meu de vedere, sunt relaxat. Nu am nicio emotie. Sunt convins cã aceastã mãsurã nu va întruni numãrul necesar de voturi. Cred cã este foarte bine asa dupã ce am vãzut programul Partidului Social Democrat, care este departe de a fi un program de iesire din crizã, este o fantasmã populistã!"

Singurul lucru care îi îngrijorează pe cei din PD-L este faptul că Opoziția ar putea să organizeze deplasări de forțe politice în București, în ziua moțiunii.

ELENA UDREA, presedinte intermar PD-L Bucuresti "Înteleg cã încearcã sã închirieze garnituri de tren, autobuze, autocare cu care sã-si aducã membrii de partid sã protesteze! Mãcar sã stie oamenii care urmãresc ce se va întâmpla miercuri, cã cei din stradã, în cea mai mare parte, nu sunt protestatari care au de revendicat drepturi legitime, au supãrãri reale, ci sunt membri de partid adusi de PSD."

Liderul liberal, Crin Antonescu, spunea ca sunt 55% sanse ca moțiunea să NU treacă. De vină ar fi lipsa unui plan coerent de guvernare, între PSD și PNL, cu privire la acțiunile de după căderea Guvernului Boc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pamflet lansat de UDMR, la adresa lui Klaus Iohannis ( 2 Mai 2020 )

  Președintele Klaus Iohannis, ironizat de UDMR! Într-o postare pe rețeaua de socializare, formațiunea maghiară prezintă ”Planul de Furat Ardealul”, un pamflet inspirat din celebrul serial Netflix ”La Casa de Papel”.

 • Guvernul Ludovic Orban a fost demis ( 5 Februarie 2020 )

  Moțiunea de cenzură a trecut! Guvernul Ludovic Orban a fost demis astăzi, cu 261 de voturi pentru. Vor urma consultări cu partidele politice, la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier. Au fost aproape 4 ore pline în Parlament, cu atacuri și de o parte și de alta.

 • Moțiunea de cenzură, citită în Parlament ( 3 Februarie 2020 )

  Moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL- privatizarea democrației românești", depusă de PSD și UDMR, a fost citită, astăzi, în Parlament! La finalul ședinței, premierul, Ludociv Orban a anunțat că parlamentarii...

 • Moțiunea de cenzură, depusă în Parlament ( 30 Ianuarie 2020 )

  PSD și UDMR s-au ținut de cuvânt și au depus, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban. Moțiunea are ca argument încalcarea gravă a standardelor electorale. În textul moțiunii se arată că...

 • Sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru asumarea răspunderii Guvernului pe legea alegerii primarilor în două tururi ( 20 Ianuarie 2020 )

  Președintele Klaus Iohannis cheamă parlamentarii din vacanță, la serviciu! Președintele a trimis Camerei Deputaților și Senatului două scrisori prin care solicită convocarea unei sesiuni extraordinare parlamentare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2