Date companie
 
 
 
 

Rovana Plumb și Liviu Dragnea, competitori pentru șefia PSD

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2015
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : sedinta, presedinte, psd, ponta, executiv, dragnea, comitetul, rovana
 

Fierbere în Partidul Social Democrat, în care a început deja lupta pentru putere, după ce Victor Ponta a renunțat la conducerea formațiunii. Cu toate că ștafeta încredințată de Ponta Rovanei Plumb nu este pe placul lui Liviu Dragnea,liderii social-democrați au votat în unanimitate ca aceasta să rămână președinte interimar al PSD, cel puțin pâna la sedința Comitetului Executiv, asa cum a vrut Victor Ponta. Ea a negat că s-ar fi pus problema să renunțe la funcția de ministru al Muncii și să rămână doar la conducerea partidului.

ROVANA PLUMB, președinte interimar al PSD "- Nu mi-a cerut nimeni să demisionez din funcția de ministru, au fost două opinii împotrivă și atâta tot. - Liviu Dragnea spune că se gândește serios dacă va mai gira pe cineva la conducerea partidului? Vă gândiți ca până săptămâna viitoare să aveți o discuție fața în fața cu coordonatorul politic? - Eu îmi asum această responsabilitate și știu să lucrez numai în echipă."

Întrebat de o eventuală candidatură la șefia PSD, Liviu Dragnea a răspuns că este hotărât, dar anunțul îl va face atunci când va considera că este oportun.

LIVIU DRAGNEA, coordonatorul politic al PSD "- Candidați la șefia intermiară a PSD? - Eu sunt hotărât."

VICTOR PONTA, fost președinte PSD "La partid suntem foarte uniți, foarte buni prieteni, iar dacă le dați voie celor doi membri, domnul Dragnea și cu mine, o să vă garantez un singur lucru că și peste o săptămână și peste o lună și peste un an și peste zece o să fim prieteni, colegi și o să ne batem pentru PSD."

La sedința de astăzi a PSD a fost prezent și Gabriel Oprea, care și-a reafirmat susținerea totală pentru continuarea guvernării alaturi de Victor Ponta în calitate de premier. Liderii social-democrați se vor reuni miercurea viitoare în sedința Comitetului Executiv Național, când se va stabili și data viitorului Congres al formațiunii. Potrivit lui Dragnea, Comitetul Executiv al partidului nu se limitează la a valida decizia BPN cu privire la interimatul Rovanei Plumb, luată în ședința de miercuri, ci decide cine va ocupa șefia partidului, în această perioadă, analizând una sau mai multe candidaturi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2