Date companie
 
 
 
 

Scandal în USL, din cauza lui Sorin Roșca Stănescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Mai 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, scandal, pnl, antonescu, nastase, stanescu, USL, rosca, sorin
 

Sorin Roșca Stãnescu, bombă la temelia coaliției aflată la putere! Uniunea Social Liberalã s-ar putea rupe, dacã PNL nu se delimiteazã de senatorul Sorin Roșca Stãnescu, a declarat președintele PSD, Victor Ponta. Reacția liderului social-democraților vine dupã ce șeful liberalilor, Crin Antonescu, a decis sã-i administreze parlamentarului PNL o simplã mustrare, pentru atacurile la adresa colegilor pesediști. Victor Ponta a cerut clarificarea situației pânã luni.

prin telefon: CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Eu vreau sã evitãm riscul sã interpretãm în termenii unui ultimatum declarația lui Ponta! Pot sã îl înțeleg în plan uman, politic, amical, însã nu va mai fi altã decizie pânã luni!"

prin telefon: SORIN ROȘCA STÃNESCU, senator PNL "- Nu pot sã fiu decât extrem de dezamãgit, dacã cumva eu ma aflu la originea unei crize în USL! - Plecați din PNL? - Eu nu știu ce voi face luni sau marți, dar știu ce nu voi face. Nu voi abondana lupta mea, ca parlamentul sã își exercite rolul constituțional!"

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, public, după izbucnirea scandalului, cã nu este de acord cu afirmațiile senatorului Sorin Roșca Stãnescu la adresa colegilor de coaliție.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Dezavuãm categoric aprecieri, unele fãcute și de colegul nostru, senatorul Sorin Roșca Stănescu, privitoare la PSD în ansamblu, la Victor Ponta."

Criza actualã îl face pe Adrian Nãstase sã creadã cã USL nu va rãmâne în picioare și dupã 2014.

ADRIAN NÃSTASE, fost președinte PSD "Dupã 2014, eu sunt sceptic cã aceastã formulã va continua. Mulți membri, din aceste douã partide, se poartã precum adolescenții care așteaptã vârsta majoratului, pentru a-și recãpãta sau cãpãta libertatea.

Fostul președinte PSD a declarat cã Uniunea Social Liberalã trece printr-o perioadã complicatã, pentru cã interesele PSD și PNL sunt divergente.

ADRIAN NÃSTASE, fost președinte PSD "Existã și o anumitã suspiciune, legatã de anumite atitudini, de felul în care sunt preluați anumiți oameni din alte pãrți, de votul antisistem, care se încearcã a fi preluat de PNL, în persepctiva alegerilor prezidentiale. Sau, din contrã, poate sa fie vorba de felul in care sunt fixate anumite instituții, cu unii dintre oamenii de la cele douã partide."

Liderul liberal a mai subliniat cã nu se va lua altã decizie pânã luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2