Date companie
 
 
 
 

Scandal între PNL și PSD pe alocațiile elevilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : scandal, pnl, USL
 

Un nou scandal între PNL și PSD. Motivele neînțelegerilor de acum sunt alocațiile elevilor. Social-democrații îi acuză pe liberali că vor să profite electoral de copii, după ce PNL a depus un nou proiect pentru majorarea alocațiilor. Și aceasta deși în Parlament se dezbate deja o lege identică depusă de USL, pe care acum PNL nu o mai susține. Proiectul PNL vizează majorarea alocațiilor de la 1 ianuarie 2015, de la 42 la 200 de lei. Aceeași sumă este prevăzută și în vechiul proiect USL.

ANA BIRCHALL, deputat PSD: "Dacă doamna Pocora sau alți colegi din PNL doresc să facă ceva pentru creșterea alocației nu trebuie decât să susțină acest proiect inițiat de mine, (...) eu am introdus acest proiect de lege și ma voi bate pentru el să treaca. Când acest proiect de lege din nefericire a fost respins la Senat cine era președintele Senatului, domnul Crin Antonescu."

Liberalii fac însă un pas înapoi: depunerea unei noi legi a fost o neînțelegere, iar Crin Antonescu se arată deschis față de legea USL de atunci.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL: "Dacă proiectul aceluși conținut și aceeași finalitate, evident. Există dinamici diferite între grupul din Senat, grupul din Camera, ma voi interesa la camera deputaților, (...)."

Proiectul USL se află acum la votul final al deputaților.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru conducerea PNL ( 30 Mai 2021 )

  Premierul Florin Cîțu și-a anunțat astăzi candidatura la șefia PNL. El consideră că partidul, pe care l-a susținut dintotdeauna și în care are mare încredere, are nevoie de o conducere care să vină cu noi idei de guvernare.

 • Ludovic Orban nu exclude o candidatură la președinția României ( 22 Mai 2021 )

  Ludovic Orban se gândește la fotoliul de la Cotroceni! Președintele PNL a declarat că nu exclude posibilitatea de a candida la președinția României.

 • România, fruntașă la risipa de alimente ( 10 Martie 2021 )

  România are un nivel scăzut de trai, comparativ cu alte state europene, dar, în mod surprinzător, se situează printre țările fruntașe la risipa de hrană. Totuși, românii au devenit conștienți de această risipă...

 • Negocierile pentru formarea coaliției de guvernământ, împotmolite în propunerea de premier ( 13 Decembrie 2020 )

  Negocierile de astăzi dintre PNL, USR-PLUS și UDMR pentru constituirea coaliției guvernamentale, încheiate fără niciun rezultat! După două ore discuții, liberalii au părăsit masa tratativelor, refuzând să mai piardă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2