Date companie
 
 
 
 

Schimb de replici, între Traian Băsescu și Victor Ponta, primul aflat la Bruxelles, celălalt, la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Septembrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Romania, basescu, ponta, declaratie, barroso, evenimente, rompuy, reding, politice
 

Președintele Traian Băsescu nu l-a iertat pe premierul Victor Ponta nici de la Bruxelles! În declarația făcută la finalul întâlnirii cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, Traian Băsescu a precizat că politicienii nu mai pot spune una în țară și alta în străinătate, cu adresă către Victor Ponta. Remarca președintelui a venit în contextul în care șeful Comisiei Europene și-a exprimat îngrijorarea privind evenimentele politice din România și imaginea conturată în rândul partenerilor europeni.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Cine crede că se poate utiliza limbaj dublu, adica una să spui acasă, alta la Bruxelles, se înșală. Demnitarii UE știu exact ce se întâmplă în România. Statul de drept este o realitate a României, o realitate care însă, din păcate, trebuie reconfirmată."

Replica premierului Ponta a venit imediat.

VICTOR PONTA, premierul României "Cred cã își face autocritica. Constat cu neplăcere că domnul președinte Băsescu în continuare nu știe ce atribuții are. Pe zonele care țin de Guvern, de buget, de relații economice, de relații fiscal-bugetare și, mai ales, pe bugetul 2014-2020."

Președintele Traian Băsescu a făcut, vineri, prima vizită la Bruxelles, după suspendarea sa din funcție și referendumul pentru demitere. Șeful statului a avut convorbiri cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu comisarul european pentru Justiție, Viviane Reding și cu președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Președintele Traian Băsescu a precizat că a discutat cu Viviane Reding și despre problema romilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2