Date companie
 
 
 
 

Se roaga pentru viata copilului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iulie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : copil cazut
 

A cazut pe fereastra de la etajul doi, chiar din bratele bunicului! Vorbim despre un copil de doi ani si jumatate din localitatea dâmboviteana Fieni. Baietelul a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Târgoviste.

DORIN LEAHU, tatal copilului: "-Cum este copilul? -Este bine! -Era cu bunicul lui? -Da! A alunecat si a scapat! -Era singur, doar cu bunicul? -Nu, eram toti acasa! Se întâmpla! Bine ca e stabil!"

Micutul a fost stabilizat de medici, care au decis, totusi, sa-l trimita la Spitalul de Neurochirurgie ''Bagdasar Arseni'' din Capitala.

Dr. CIPRIAN OGESCU, Serviciul de Ambulan,a Dâmbovita "O stare comatoasa, intubat! Pare sa fie un traumatism cranio-cerebral. Va merge la Bagdasar!"

Vecinii spun ca parintii nu sunt vinovati de nefericitul incident: "Erau oameni grijulii, aveau grija de copii! Numai în brate îi purta! Nu sunt de condamnat, pentru ca aveau foarte mare grija!"

GHEORGHE SECAREANU, viceprimar Fieni: "Am venit cu Serviciul de Asistenta Sociala sa vedem care este situatia! Din câte am aflat, a cazut peste balustrada, din neglijenta parintilor, bunicilor! Facem ancheta!"

Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului se vor sesiza si ei pentru a stabili împrejurarile în care a avut loc incidentul si daca a fost vorba de neglijenta. Pâna atunci insa, toata lumea se roaga pentru viata baietelului, care, in afara de traumatismul cranio-cerebral sever, a suferit si o fractura de femur.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Un copil din jud. Iași a murit, după ce a căzut de pe acoperișul anexei unui beci ( 19 Octombrie 2011 )

    Tragedie la un liceu din județul Iași! Un copil de 9 ani a murit, după ce a cãzut în cap de pe acoperișul anexei unui beci. Băiatul a alunecat de pe acoperișul clădirii și a căzut în gol. Incidentul a avut loc în curtea liceului din Halăucești. Băiatul a ajuns în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Pașcani, cu multiple leziuni, însă medicii l-au mai putut salva.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2