Date companie
 
 
 
 

Ședință solemnă a Guvernului, la Alba Iulia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Noiembrie 2018
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : sedinta, guvern
 

Ședință solemnă în orașul Marii Uniri! O delegație a Guvernului României, condusă de premierul Viorica Dăncilă, a mers astăzi la Alba Iulia. Șefa Guvernului a vizitat, în această dimineață, Monumentul Unirii din Alba Iulia. Al doilea eveniment din programul prim-ministrului României a constat într-o întâlnire cu Înaltpreasfințitul Părinte Irineu Pop, Arhiepiscopul Municipiului Alba Iulia, la Catedrala Reîntregirii. Viorica Dăncilă a participat și la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la Statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul. Ultimul punct din agenda de astăzi a premierului l-a reprezentat o ședință solemnă de Guvern, care a avut loc în Sala Unirii, din cadrul Cetății Alba Carolina. La finalul ședinței, prim-ministrul Viorica Dăncilă a semnat un acord între Guvernul României și Federațiile Sindicale Reprezentative din Învățământ. Totodată, aceasta a mai semnat și un acord între Guvernul României și Federația Patronatelor Societățiilor din Construcții. Viorica Dăncilă a anunțat o serie de măsuri în domenii cheie, precum agricultura sau educația.

VIORICA DĂNCILĂ, premierul României

La finalul reuniunii, Guvernul a publicat un clip de prezentare a României la sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire. Materialul prezintă atracțiile turistice din țară dar și bogățiile naturale. Totodată, sunt amintite invențiile și performanțele marilor români.

AMBIANTA« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Guvernul a hotărât majorarea salariului minim pe economie ( 7 Decembrie 2018 )

  Guvernul a aprobat astăzi majorarea cu 9% a salariului minim brut pe economie! Salariul minim majorat va intra în vigoare la 1 ianuarie 2019.

 • Scandal în Parlament. Opoziția cere revocarea lui Dragnea și a lui Iordache de la șefia Camerei Deputaților ( 5 Decembrie 2018 )

  Scandal în Parlamentul României, după ce Partidul Național Liberal a propus revocarea lui Liviu Dragnea de la președinția Camerei Deputaților și a lui Florin Iordache, din funcția de vicepreședinte. Liberalii au cerut, în această dimineață...

 • Ședință solemnă pentru Centenar ( 28 Noiembrie 2018 )

  Ședință solemnă a Parlamentului dedicată Centenarului Marii Uniri! Politicienii au făcut apel la unitate și consens în cadrul ședinței de astăzi, înaintea aniversării celor 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Președintele României, Klaus Iohannis, a fost primul care a susținut o alocuțiune, în fața plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. 

 • Noii miniștri ai Guvernului Dăncilă II au depus jurământul ( 20 Noiembrie 2018 )

  Guvernul Dăncilă II, operațional! Noii miniștri au depus jurământul, în această după-amiază, la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis, care anunțase, mai devreme, într-o declarație de presă pe cine...

 • Klaus Iohannis, atac dur la adresa ”Guvernului Dăncilă/Dragnea” ( 12 Noiembrie 2018 )

  Statul român nu este pregătit pentru a prelua președinția Consiliului UE! Cel puțin așa a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, în timpul reuniunii Asociației Municipiilor din România. Iohannis a admis că, anterior, răspunzând...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 12 Dec. 2018

1 EUR = 4.6605 RON
0.0077
1 USD = 4.1120 RON
0.0247
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2