Date companie
 
 
 
 

Și-a descoperit vocația

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Ianuarie 2023
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Dumitru Focsa exclus partid
 

Deputatul Dumitru Viorel Focșa vrea să se ocupe de violența domestică din poziția de parlamentar. După ce a aflat că a fost exclus din Alianța pentru Unirea Românilor și că i se cere și demisia din Parlament, deputatul constănțean a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook, în care arată, cităm: ”Căsnicia mea a fost afectată de violență, de aceea, lăsați-mă să mă dedic acestei cauze din poziția de parlamentar”, am încheiat citatul. Sâmbătă-seară, formațiunea condusă de George Simion a transmis decizia în cazul Focșa.

GEORGE SIMION, președinte AUR ”Deputatul AUR Viorel Dumitru Focșa este autorul unui astfel de caz de violență domestică. Juriul de Onoare al AUR a constatat fără tăgadă că este vinovat și trebuie exclus. De regulă, partidele care au astfel de jurii de onoare mușamalizează în spatele unor comisii și a unor decizii astfel de cazuri, pentru că deputații sunt importanți în aritmetica puterii. Parlamentarii nu pot fi retrași de către partid. Singura formă prin care pot fi scoși din funcția de parlamentar este prin demisie."

Referitor la acuzația de violență în familie, Focșa a postat recent un mesaj pe Facebook, în care a menționat că și-a ieșit din fire din cauza soției sale, pe care a acuzat-o de ”gelozie extremă”. Ulterior, mesajul a fost șters.


Și-a descoperit vocația

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2