Date companie
 
 
 
 

Social-democrații, blânzi cu senatorul PSD Nicolae Bădălău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, frauda, dosar, lideri, sarbu, dragnea, badalau
 

Social-democrații sunt rezervați în aprecieri privind situația în care a ajuns senatorul PSD Niculae Bãdãlãu! Mai degrabă îi iau apărarea parlamentarului acuzat în dosarul de fraudă de 50 de milioane de euro instrumentat de D.N.A.. Ei spun cã senatorul este un om foarte serios și cred cã implicarea în fraudã de milioane e doar o confuzie. Mai mult, ei spun cã sunt multe dosare politice în ultima perioadã, astfel încât nu mai știu ce sã creadã. Cât despre premier, acesta așteaptã sã vadã acuzațiile împotriva lui Bãdãlãu, dupã care va lua mãsuri.

VICTOR PONTA, președinte PSD "- Ați avut vreo discuție astãzi cu domnia sa? - Nu, evident ca nu, daca e in cercetari. Nu, nu vorbim cu el, cat e in cercetari. Asteptam un punct de vedere al Parchetului, ca sa vedem de ce e acuzat!"

LIVIU DRAGNEA, secretar general PSD "- Ați avut informații cã senatorul Bãdãlãu ar fi fost implicat într-o grupare infracționalã? - Nu, nu am avut. Azi am vãzut și eu știrea. Sper din toatã inima sã nu fie implicat, sã fie o confuzie sau informații eronate. Nu am știut și sper sã nu fie. Îl cunosc pe Bãdãlãu de ani de zile și îl știu un om foarte serios!"

ILIE SÂRBU, senator PSD "Nu stiu cat e de implicat, cat e de vinovat. Am ajuns sa suspicionam orice dosar care se face, care poate chiar poate fi adevarat, dar, pentru ca se fac foarte multe politice, nu mai stim nici noi ce sa mai credem. Sunt luati oameni, cand d-ai PSD, cand de la PNL!"
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2