Date companie
 
 
 
 

Social-democrații, sfătuiți să nu se atace între ei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Marcel Ciolacu, Cătălin Rădulescu
 

Marcel Ciolacu face instructaj cu colegii social-democrați din Dâmbovița! Prezent la conferința de alegeri a conducerii filialei județene PSD Dâmbovița, președintele interimar al partidului le-a cerut social-democraților să nu se atace între ei și să aibă un comportament pașnic unii față de ceilalți.

MARCEL CIOLACU, președinte interimar PSD

"Înainte de a intra în conferință, ne-am strâns și am stat de vorbă și am făcut niște reguli democratice pentru desfășurarea acestei conferințe și acestei competiții. Repet, competiție între colegi. La sfârșitul acestei competiții, rămâne o singură echipă, echipa Partidului Social Democrat... Sper că nu trebuie să spun că este exclus ca între colegi să fie atacuri la persoană. Lucrurile astea le mai facem cu cei din afara partidului. Sper să fiți în asentimentul nostru cu aceste reguli."

Reacțiile lui Ciolacu vin după ce în urmă cu câteva zile, deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a vorbit, în cadrul conferinței PSD Argeș, despre prezența anumitor „securiști” și „dinozauri” în cadrul partidului. Pe de altă parte, în timp ce în județul Dâmbovița aveau loc alegeri pentru șefia filialei, pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat apărea un comunicat referitor la declarațiile premierului Ludovic Orban. "Premierul Orban a mai venit azi cu o minciună. Că 80% dintre cetățeni ar vrea două tururi de scrutin. Adică alegeri mai scumpe. În realitate, peste 80% dintre cetățeni se întreabă de ce Guvernul PNL spune că nu are bani de alocații pentru copii, dar găsește imediat bani pentru alegeri anticipate și pentru două tururi de scrutin!", se arată în postarea social-democraților. Reacția acestora vine după ce, premierul a declarat că 80% dintre cetățenii români vor ca alegerea primarilor să se realizeze, din nou, în două tururi de scrutin.


Social-democrații, sfătuiți să nu se atace între ei

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Marcel Ciolacu vrea Guvern de uniune națională ( 18 Ianuarie 2020 )

    Președintele interimar al social-democraților vrea Guvern de uniune națională, până la sfârșitul anului! Marcel Ciolacu a declarat că dacă moțiunea de cenzură împotriva Executivului condus de Ludovic Orban va trece, va propune formarea unui Guvern de uniune națională, până în luna noiembrie, când ar avea loc, în mod normal, alegerile parlamentare.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2