Date companie
 
 
 
 

Sorin Oprescu va candida la Primăria Capitalei în parteneriat cu USL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Septembrie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : alegeri, primaria, bucuresteni, Oprescu, capitalei, locale, USL, parteneriat
 

Sorin Oprescu mai vrea un mandat la Primăria Capitalei, iar in 2012 va fi sprijinit de USL! Actualul edil va candida la alegerile locale ca independent, dar cu sprijinul Uniunii Social-Liberale, au anunțat co-președinții USL, Crin Antonescu și Victor Ponta.

VICTOR PONTA, președintele PSD "Împreunã cu bucurestenii si cu primarul general în functie, Sorin Oprescu si sunt convins viitorul primar general al Bucurestiului. Acest parteneriat are principii foarte clare si simple - un primar independent."

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Eu mi-am declarat absolut convingerea cã, prin acest parteneriat, putem sã împinge lucrurile înainte. De fapt, e un parteneriat în trei: Oprescu- bucureșteni- USL!"

VICTOR PONTA, președintele PSD "Un parteneriat care sã asigure un Consiliu General format din consilieri ai USL, care sã lase deoparte orice interese de partid, personale, pentru a îndeplini proiectele de care Bucurestiul are nevoie."

Purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor, Sever Voinescu, a afirmat că PDL este concentrat pe identificarea candidatului partidului pentru Primăria Capitalei și nu pe sprijinul USL pentru Sorin Oprescu, care nu e o surpriză.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2