Date companie
 
 
 
 

Tinerii PDL au protestat impotriva Opozitiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, opozitie, protest
 

Protest al tinerilor democrat-liberali față de greva legislativă a Opoziției. Manifestanții din fața Palatului Parlamentului au adus perne, cafea si ceasuri desteptatoare pentru Crin Antonescu, fruntaș în topul aleșilor cu cea mai slaba prezenta la ședințele Legislativului.

AMBIANȚĂ (sună ceasurile)

VOX: "N-avem decât perne, ceasuri si cafea foarte tare. Cea mai buna cafea. Daca vine i le pastram. Poate bea si domnul Ponta. Suntem foarte curiosi ce-a visat în tot acest timp în care au mâncat un milion de euro, bani care ar fi putut fi dati la saraci. Sincer.''

VOX: "Conform raportului Senatului, Crin Antonescu a avut o prezenta de 0%. Acesta fiind Crin Antoenscu, senatorul,co-presedinte USL, viitorul candidat la presedintie. E o rusine, un demagog.

VOX: "Un om platit din banii mei nu vine la munca, asta m-a revoltat si am decis sa iau atitudine.''

Tinerii au adus si pancarte pe care au scris mesaje adresate liderului PNL: "E un lucru permanent, Crin lipseste-n Parlament!", "Antonescu doarme dus, din zori pâna la apus!", "România, trezeste-ma!"

Oricum, la mijloc de săptamână, în Parlament a bătut vântul. Puținii senatori si deputați veniți la muncă si-au gasit o ocupatie: sa-si comande prânzul!

AMBIANȚĂ ospătăriță în lift cu mâncarea: ''-Ce aveti? Fripturici? cartofi prajiti? Avem snitel din piept de pui, cartofi prajiti, piept de pui, salata de castraveti si o zi buna!''

USL a anunțat că-și continuă protestul parlamentar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2