Date companie
 
 
 
 

Traian Băsescu îi critică fără menajamente pe candidații la prezidențiale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, udrea, ponta, critici, ofiter, macovei, candidati, prezidentiale, acoperire, iohannis
 

Critici fără menajamente din partea lui Traian Băsescu, la adresa candidaților pentru scaunul de la Cotroceni! Șeful statului spune că liderul PNL, Klaus Iohannis, nu are inteligența necesară pentru a conduce țara, în timp ce Victor Ponta vrea să îngenuncheze din nou sistemul din România. Traian Băsescu crede că nici Elena Udrea nu are șanse să ajungă la Palatul Cotroceni, iar Monica Macovei nu este ceea ce pare.

 TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Victor Ponta va revitaliza sistemul vechi, cel care nu dorește avansul României în parteneriat cu SUA și integrare mai puternică în UE și preluarea modului de funcționare a instituțiilor la standarde europene."

Cel mai șifonat din atacurile lui Traian Băsescu a ieșit Klaus Iohannis.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Ce să cred despre intelectul lui! Omul slab, dacă ar putea să mintă, ar minți. Mi-am dat seama cât e de șubred în caracter. Dacă nu înțelegi ce ți se întâmplă, cum vrei să fii președinte în situatii minore, dar să fii în discuții cu șefi de stat hârșâiți!"

De critici nu a scăpat nici Monica Macovei, candidatul independent la prezidentiale.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Are carențe consistente. A fost necinstită, ca atunci, când s-a dus la Blaga, și acum i-a intors spatele fără să respire."

Chiar dacă o susține pe Elena Udrea în cursa prezidențială, Traian Băsescu este rezervat în privința șanselor acesteia.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Nu știu dacă este momentul femeilor în România. Are capacitatea să discute cu oricine, dar face ce vrea ea. Nu aș fi ținut-o să o ajut și protejez 10 ani, dacă era un om fără valoare."

Traian Băsescu susține că unul dintre candidați ar fi ofițer sub acoperire. Nu i-a dat numele, pentru a-i da ocazia să recunoască singur. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, președintele a spus că îl va demasca.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "Există lege care interzice serviciilor să își facă cunoscutți ofiterii acoperiți, dar, când discutăm despre funcția de președinte al Romaniei, nu poți să nu informezi. Eu sunt convins că un candiat ar spune că, da, am fost sau sunt ofițer acoperit."

Este pentru a doua oară când președintele Traian Băsescu amenință public că va scoate la iveală lucruri ascunse din CV-urile candidaților la prezidențiale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2