Date companie
 
 
 
 

Udrea: "Stadionul Lia Manoliu va fi gata la termen"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : elena udrea, Stadionul Lia Manolia, noua arena sportiva, stadion gata la termen
 

''Asigur bucureștenii că stadionul Lia Manoliu va fi gata la termen!'' Sunt cuvintele Elenei Udrea, după ce, din 382 de milioane de lei necesari noii arene sportive, consilierii au tăiat 235 de milioane. Șefa democrat-liberalilor din Capitală sustine că atât Executivul, cât și membrii PD-L din Consiliul General al Muncipiului București vor sprijini finalizarea noului stadion national, astfel încât acesta sã fie dat în folosință la timp.

ELENA UDREA - presedinte PDL Bucuresti: "Nu intentionez sã intru în competitie pentru Primãria Capitalei. Ne vom îngriji ca acest stadion sã fie finalizat la timp. Guvernul va continua sã facã ce a fãcut si anul trecut si vã asigur partea de cofinantare. Domnul Sorin Oprescu minte când afirmã cã PDL i-a blocat proiectele."

VICTOR PONTA - presedinte PSD: "Înteleg cã au fost doi consilieri PSD, care au votat cu Udrea si mâine la BPN Vanghelie trebuie sã ne explice ce s-a intâmplat! Este inadmisibil!"

Supărat de recenta măsură a consilierilor, edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat că va căuta investitori chinezi, pentru ca lucrarile la stadion să nu fie oprite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Logodnicul Elenei Udrea a postat o nouă fotografie pe Facebook ( 8 Octombrie 2018 )

  Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a postat pe Facebook o nouă fotografie cu fiica sa! Este a doua fotografie pe care o postează, după ce Udrea a fost reținută de Interpol.

 • Udrea, despre ordonanța lui Toader: Inutilă, dacă nu are prevederi curajoase și ferme ( 2 August 2018 )

  Elena Udrea, noi reacții din Costa Rica! Fostul ministru al Turismului a declarat că ordonanța de urgență pentru revizuirea sentințelor date pe protocoale sau interceptări ilegale va fi ”inutilă dacă nu are prevederi curajoase, ferme și clare”.

 • Cerere de urmărire internațională și mandat european de arestare pe numele Elenei Udrea ( 6 Iunie 2018 )

  Poliția Română a transmis Tribunalului București o cerere de urmărire internațională, precum și emiterea unui mandat european de arestare pe numele Elenei Udrea. Condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, Udrea este departe de a ajunge după gratii. Fostul ministru al Dezvoltării se află în Costa Rica de la începutul acestui an, unde a cerut azil politic. Odată emis mandatul european, dacă Elena Udrea va fi găsită vreodată în vreo țară din Europa, ea va fi predată autorităților române. 

 • Decizie amânată, în cazul Udrea ( 23 Mai 2018 )

  Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au amânat decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale, a fost condamnată, în primă instanță, la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2