Date companie
 
 
 
 

Un nou termen al procesului pentru Liviu Dragnea: 20 mai

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Aprilie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : jandarmi, Liviu Dragnea, proces
 

Procesul lui Liviu Dragnea, amânat pentru 20 mai! Judecătorii au admis cererea avocaților șefului PSD. „Completul de 5 judecători a hotărât admiterea cererilor de amânare ca aceștia să-și pregătească apărarea”, a spus președintele completului după deliberări, subliniind că termenul de 20 mai, ora 11.00, ar putea fi ultimul. Liviu Dragnea a spus, în incheierea declarației sale de la instanța supremă, că din punctul lui de vedere dosarul DGASPC Teleorman este unul politic. El a adăugat că, în cazul în care va fi condamnat definitiv, el vrea să știe și pentru ce anume, deoarece se consideră nevinovat. 
Liderul PSD a părăsit sediul instanței supreme în huiduieli, dar și în aplauze, fără a da declarații. De altfel, nu au lipsit incidentele la Înalta Curte de Casație și Justiție!

ANA IACUB, reporter

"Încă de la primele ore ale dimineții, protestatarii au așteptat sosirea lui Liviu Dragnea la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Liderul PSD a fost însoțit de mai mulți jandarmi, el fiind huiduit de unii manifestanți, care s-au și îmbrâncit. Dragnea a avut însă și susținerea câtorva zeci de oameni care au scandat numele partidului pe care il reprezintă."

Jandarmii au ridicat trei persoane prezente la sediul ÎCCJ, unde s-a prezentat Liviu Dragnea pentru a fi audiat în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat, în primă instanță, la 3 ani și 6 luni de închisoare. Protestatarii au aruncat cu apă către Liviu Dragnea în momentul în care își făcea cu greu drum prin mulțime, cu ajutorul jandarmilor. Cele trei persoane au fost conduse la secția de poliție în vederea identificării și luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse și au fost sancționatecu câte 200 de lei fiecare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2