Date companie
 
 
 
 

UNPR face planuri pentru alegerile din 2012

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : 2012, unpr, oprea, cursa, electorala
 

Președintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, este convins că România a avut norocul ca, în perioada crizei economice, să aibă ca președinte "un bărbat de stat, un patriot", care a sprijinit Guvernul dincolo de orice calcul politic. Declarația a fost făcută, la Cluj, în cadrul reuniunii organizațiilor UNPR din regiunea Nord-Vest, de la care nu au lipsit Marian Sîrbu și Cristian Diaconescu.

GABRIEL OPREA, președinte UNPR "Vreau să vă mulțumesc că suntem împreună! Suntem din ce în ce mai mulți, pentru un singur obiectiv strategic: România! În partidul nostru se va vorbi mai puțin despre politică, cât se va vorbi despre ceea ce ne animă pe toți: mândria de a fi român și despre România!"

Totodată, Gabriel Oprea și-a exprimat speranța că țara noastră va reuși să achiziționeze, printr-un efort financiar, avioane americane de tip F-16, folosite și de alte state NATO din zonă. Membrii UNPR s-au pronunțat în favoarea ideii ca partidul lor să se înscrie singur în cursa electorala, la alegerile din 2012. Obiectivul formațiunii: obținerea a minimum 10% din voturi, prin promovarea valorilor stângii responsabile.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2