Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta a declarat, la sediul PSD, că vrea să dea un semnal de stabilitate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : ponta, bnr, parlament, conturi, vot, curtea, asf, spd, semnal, stabilitate, srtv
 

Președintele PSD, Victor Ponta, transmite un semnal de stabilitate! El a declarat, luni, în deschiderea ședinței BPN al PSD că își dorește să transmită acest semnal, prin confirmarea, în mare parte, a conducerilor unor instituții importante.

VICTOR PONTA, premierul României ”Tinând de activitatea parlamentului, astăzi, vreau să dăm un semnal foarte clar, tot în același sens, de stabilitate, numind, sau mai bine zis, confirmând, în mare parte, conducerea Băncii Naționale a României, Curtea de Conturi, Televiziunea Română, care rămâne pe o propunere făcută de foștii noștri colegi liberali. Ideea principală este de a arăta că vrem să avem independență și la TVR, RADIO România, celelalte instituții.”

Pentru Consiliul de Administrație al B.N.R. și-au depus candidaturile Mugur Isărescu, Bogdan Olteanu, Daniel Dăianu, Marin Dinu, Agnes Nagy, Virgil Stoenescu, Liviu Voinea, și Gheorghe Gherghina. Parlamentul votează, în această seară, pentru numirea acestora, pentru numirea fostului ministru al Muncii, Marian Sârbu, în funcția de primvicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară, funcție devenită vacantă, după ce Victor Ciorbea a preluat funcția de Avocat al Poporului, pentru numirea a șase noi membri ai Consiliului de Administrație al Curții de Conturi, pentru învestirea lui Stelian Tănase la cârma Societății Române de Televiziune, cel care a asigurat interimatul, după demisia lui Claudiu Săftoiu și pentru numirea Consiliul de Administrație al Societății de Radiodifuziune.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2