Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta a fost reales președinte al Partidului Social Democrat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Aprilie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, victor ponta, congres
 

Reales la șefia partidului, din postura de candidat unic, președintele PSD Victor Ponta a anunțat că, de luni, începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare, scrutin care nu va fi abordat sub umbrela USL. Ponta și-a mărturisit ambițiile mari pe care le are pentru modernizarea țării, dar nu a uitat nici de principalul inamic al social-democraților, Traian Băsescu.

VICTOR PONTA, premierul României: "Eu vreau să fim peștele cel mai mare și cel mai rapid, care să aibă forța să modernizeze România. (...) Nu sunt obsedat de Traian Băsescu. Eu văd altfel rolul liderului. Un bun politician ar trebuie să unească, nu să dezbine. Un bun politician trebuie să înțeleagă, nu să urască. Trebuie să colaboreze, nu să excludă. Trebuie să dialogheze, nu să dea în cap. E mai dificil, dar asta cred că are nevoie România în anii care urmează."

Utilizat în premieră la Congresul PSD, votul electronic a fost întrerupt pentru câteva minute din cauza epuizării cardurilor. Încurcat de sistemul modern de vot, președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a cerut ajutorul Corinei Crețu, pentru a-și exprima opțiunile.

AMBIANȚĂ: Iliescu intră în cabina de vot cu Corina Crețu. "Domnul președinte avea emoții? Nu am stat la vot, doar i-am arătat cum se scanează. Iliescu iese din cabină."

ION ILIESCU, fostul președinte al României: "V-a încuracat votul electronic? (...) Nu, nu, e foarte explicit! Acolo îți arată cum anume se votează."

Liviu Dragnea a obținut funcția de președinte executiv, în timp ce șeful Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost ales vicepreședinte pentru regiunea 2 Sud-Est, în dauna președintelui CJ Constanța Nicușor Constantinescu. La rândul său, Robert Negoiță a câștigat lupta cu Marian Vanghelie pentru funcția de vicepreședinte al regiunii București-Ilfov.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2