Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta atacă dur Puterea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Aprilie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Romania, ponta, cenzura, motiune, putere, recesiune, USL, cuprumin
 

USL își continuă atacurile dure la adresa Puterii. De data aceasta, a venit rândul liderului PSD, Victor Ponta, să acuze Coaliția de inconsecvență și lipsă totală de strategie. Mai întâi, social-democratul și-a anunțat compatrioții că România a reintrat, de la 1 aprilie, în recesiune, după două trimestre consecutive cu scădere economică. Copreședintele USL a mai venit cu un anunț- imediat după Paște, Opoziția va depune o moțiune de cenzură legată de Hotãrârea de Guvern prin care, la UMF Târgu Mureș, sunt înființate linii cu predare în limba maghiară.

VICTOR PONTA, președinte PSD "Sper ca pana atunci in aceasta motiune sa nu se adauge si o noua cedare a premierului Ungureanu in fata baronilor si primarilor presedintilor PDL care inca au mai ramas la PDL."

Ponta n-a evitat nici subiectul Cupru Min. Si asta după ce deputatul PSD Iulian Iancu i-a cerut procurorului general să se autosesizeze în cazul vânzării pe un preț mic a drepturilor de exploatare pentru cel mai mare zăcământ de cupru din România.

VICTOR PONTA, președinte PSD "Cel mai grav! O actiune din ce in ce mai accentuata a Guvernului Ungureanu de instrainare din patrimoniul natural a resurselor naturale si energetice.''

In schimb, liderul PSD și-a îndulcit tonul când a venit vorba despre progresiști.

VICTOR PONTA, președinte PSD "Eu cred ca pentru UNPR era compromitator sa se alieze cu PDL"

In replică, liderii UNPR consideră declarațiile liderului PSD drept un "cadou otrăvit".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2