Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta este candidatul PSD la prezidențiale, într-un scenariu al TSD București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : ponta, bucuresti, politica, antonescu, olimpiada, candidat, ungureanu, prezidentiale, comunicare, tsd
 

Victor Ponta, contracandidatul lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale, la finele anului 2014. Este scenariul pentru care se pregătesc tinerii care participă la olimpiada de comunicare politică a Tineretului Social-Democrat din Capitală. Să afle cum ar trebui consiliat candidatul stângii la prezidențiale, asta își doresc tinerii din PSD care au organizat olimpiada de comunicare politică. 47 de echipe formate din câte trei studenți sau elevi încearcă să găsească sloganul, mesajul și acțiunea ideală pentru o campanie electorală din care Victor Ponta să iasă câștigător. Potrivit scenariului, liderul PSD se va confrunta în bătălie cu actualul său aliat, Crin Antonescu, dar și cu Mihai Răzvan Ungureanu, Dan Diaconescu și Kelemen Hunor. Campania este gândită în situația ipotetică în care Guvernul PSD ar fi sprijinit de UDMR și minorități.

FLORIN MANOLE, organizator "USL nu e un proiect pentru vesnicie! La un moment dat, orice alianta politica se termina. Aici nu e vorba de pozitia partidului. Mie, personal, mi-ar placea sa avem un candidat al stangii la prezidentiale, nu numai in 2014, ci intotdeauna."

Adelina Jelescu este studentă la Științe Politice, neînregimentată politic. Împreună cu doi prieteni, a pus la punct un plan de bătaie, ca să scoată tinerii la vot și să-i convingă să susțină PSD.

ADELINA JELESCU, participant "Victor Ponta e cu siguranta o inspiratie pentru noi, datorita varstei sale si realizarilor pe care le-a avut. Cred ca ajutorul cel mai mare este faptul ca e un candidat tanar si ca noi avem un public tinta, caruia ne putem adresa. Toate sloganele noastre se bazeaza pe apropierea si relationarea cu electoratul tanar."

FLORIN MANOLE, organizator "Munca lor nu e teoretica, o joaca! E un proiect serios! Acele idei care vor fi bune le vom folosi in campania din 2014, indiferent daca avem sau nu un candidat PSD."

Tinerii participanți urmează să își depună proiectele, care vor fi analizate în detaliu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2