Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta o acuza pe Roberta Anastase ca a fraudat voturile pe legea pensiior

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Septembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : frauda, roberta anastase, victor ponta
 

Atacurile intre democrat-liberali si social-democrati continua! Presedintele PSD, Victor Ponta a numit-o pe Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, un fel de Ali Baba. Liderul PSD sustine ca aceasta ar fi numarat într-un mod fraudulos voturile la legea pensiilor, arata newsin.

VICTOR PONTA, presedintele PSD: "Am vrut sa stabilizam grupurile noastre parlamentare! Acolo ne batem cu doamna Anastase, care e pe post de Ali Baba, sefa hotilor. Stiti ca ea, 80 de oameni îi numara 170! Când e vorba sa voteze o lege care afecteaza sase milioane de pensionari. În orice tara normala, doamna Anastase ar fi fost declarata un pericol pentru ordinea publica si ar fi fost în arest alaturi de alte persoane pe care le tot vedem pe la TV."

La randul sau, Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca seful PSD, deputatul Victor Ponta "chiuleste în mod constant de la lucrarile Parlamentului" iar titulatura care i se potriveste cel mai bine acestuia ar fi "Micul Catavencu".

ROBERTA ANASTASE, presedintele Camerei Deputatilor: "Eu nu înteleg ce au avut în cap cei din PSD care au vorbit despre Victor Ponta ca despre "micul Titulescu", când este clar ca singura titulatura care i se potriveste este "micul Catavencu" care plânge pe la TV despre tarisoara lui si în realitate chiuleste din Parlament!"

Roberta Anastase a adaugat ca, desi PSD spunea ca se va "bate" pentru ca punctul de pensie sa fie de 45% din salariul mediu pe economie, reprezentantii acestui partid au parasit sala înainte ca legea sa fie votata.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2