Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta vrea modificarea protocolului dintre PSD și PNL, care stă la baza USL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, pnl, modificare, antonescu, stanescu, USL, negociere, atacuri, rosca, protocol, update
 

Tensiunile politice iscate în urma declarațiilor senatorului PNL, Sorin Roșca Stănescu, determină PSD să ceară o modificare a protocolului de colaborare cu PNL, care stă la baza USL. Președintele PSD, premierul Victor Ponta a declarat că în acest moment protocolul trebuie renegociat, aceasta fiind singura variantă "pașnică".

VICTOR PONTA, presedinte PSD "Va trebui să facem o echipă de negociere și să discutăm protocolul, să-l update-ăm! Au apărut situații noi și cred că după acest moment tensionat trebuie să rediscutăm protocolul! În primul și primul rând, să avem mecanisme de întărire a solidarității."

Cu alte cuvinte, USL funcționează în momentul de față pe bază de necesitate, a mai precizat Ponta. PNL trebuie să demonstreze în perioada următoare că este solidar cu PSD la guvernare, având în vedere faptul că protocolul nu s-a respectat.

VICTOR PONTA, presedinte PSD "Noi avem și acuma scris în acord, art. 1.1.4, că nu se admit atacurile! Aveam scris și până acuma în acord, că nu se întâmplă și, uite, s-a întâmplat! Până nu se restabilește acel procotol înseamnă că, practic, cum să spun, e suspendat, nu? Dacă USL nu mai funcționează pe bază de protocol, funcționează pe bază a ce? Funcționează pe bază de necesitate!"

Dacă președintele PSD și-a exprimat opțiunea pentru updatarea protocoului, președintele PNL, Crin Antonescu s-a limitat la a declara închis incidentul Sorin Roșca Stănescu.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Dacă vă referiți la episodul Roșca Stănescu, v-am spus că este un episod închis!"

Din echipa de negociere a modificării protocolului Uniunii, vor face parte, de la PSD, președintele Victor Ponta și președintele executiv Liviu Dragnea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2