Date companie
 
 
 
 

Viorica Dăncilă, în cursa pentru Cotroceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 August 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : candidat, Viorica Dancila
 

"Alături de voi, voi fi primul președinte femeie al României." Astfel și-a încheiat Viorica Dăncilă discursul la Congresul PSD, în care a fost desemnată oficial candidat al partidului la alegerile prezidențiale. Intrarea sa a fost spectaculoasă, pe ritmurile celebrei melodii Eye of the Tiger, a formației Survivor.

Ambianta Eye of the Tiger

Dăncilă a dat asigurări că nu va renunța în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu și că nu a făcut blat cu Klaus Iohannis. Ea a subliniat că este de foarte mult timp în rândul social-democraților, partid în a cărui reinventare crede.

VIORICA DĂNCILĂ, candidat PSD la Președinția României

"Dragii mei colegi, sunt de 23 de ani în acest partid, 23 de ani de credință în această mare familie a noastră, 23 de ani de muncă în PSD. Am plecat de la bază partidului, am lipit afișe, am împărțit pliante, am făcut campanii din ușă în ușă și spun asta cu mândrie. În spatele meu nu stă nimeni și nimic altecva decât muncă și mers înainte. Am fost membră în PE timp de 9 ani de unde am plecat pentru a conduce Guvenrul României. Sunt un om plecat de joc care a muncit că și voi mulți ani în acest partid. [...] Cred în PSD. Știu că vom avea această putere și astăzi și de acum înainte. Asta este esența noastră, ne adaptăm, ne reinventăm, luptăm și câștigăm cu forță și tăria care ne-a purtat în ultimii 30 de ani și acre a făcut să ajungem cel mai mare și mai puternic partid din România."

Flancată de Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, Viorica Dăncilă a sublinat că vrea să lupte pentru fiecare român.

VIORICA DĂNCILĂ, candidat PSD la Președinția României

"Vreau pentru tara mea, siguranta, ordine si lege, pentru fiecare român. O Românie în care nimeni nu trebuie să se teamă."

MIHAI FIFOR, secretar general PSD

"Stim cel mai bine sa guvernam pentru toti romanii. Suntem aici pentru a-i oferi incredere Vioricai Dancila."

EUGEN TEODOROVICI, președinte executiv PSD

"Astazi sa demonstram ca PSD poate sa recladeasca, sa repare greselile, să fie unit, să recastige increderea romanilor. Pentru ca spre deosebire de acesti reprezentanti ai dreptei, PSD poate sa faca mult bine."

Reprezentanții social-democraților și-au exprimat încrederea în câștigarea alegerilor, iar Viorica Dăncilă a ținut să sublinieze că sondajele nu sunt mereu relevante, dând exemplul scrutinului din 2014, când Victor Ponta era dat drept favorit iar mandatul a fost obținut de Klaus Iohannis.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2