Date companie
 
 
 
 

30 de fani ai Legiei Varsovia au ajuns la Politie!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2011
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : rapid
 

Legia Varsovia a venit la Bucuresti insotita de aproximativ 3.000 de fani, dotati ca pentru un veritabil asalt, cu petarde, torte si fumigene. Fortele de ordine au avut astfel mai probleme la controlul de la zonele de acces si au aparut incidente. 30 de polonezi au ajuns la sectiile de Politie, pentru a da declaratii. Suporterii polonezi au fost implicate in incidentele incã de la sosirea în Bucuresti. Unii au provocat altercatii în Centrul Vechi al Capitalei, dar si pe autostrada A1. Clubul Legia Varsovia a sarit dupa meci in apararea fanilor sai. Conducerea polonezilor a anuntat ca intentioneaza sa ceara UEFA si organizatorilor explicatii despre modul in care au fost tratati fanii.

Legia Varsovia a venit la Bucresti insotita de aproximativ 3.000 de fani, dotati ca pentru un veritabil asalt, cu petarde, torte si fumigene. Fortele de ordine au avut astfel mai probleme la controlul de la zonele de acces si au aparut incidente. 30 de polonezi au ajuns la sectiile de Politie, pentru a da declaratii. Suporterii polonezi au fost implicate in incidentele incã de la sosirea în Bucuresti. Unii au provocat altercatii în Centrul Vechi al Capitalei, dar si pe autostrada A1. Clubul Legia Varsovia a sarit dupa meci in apararea fanilor sai. Conducerea polonezilor a anuntat ca intentioneaza sa ceara UEFA si organizatorilor explicatii despre modul in care au fost tratati fanii.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ordinul M.S. privind testarea antigen în farmacii, aprobat ( 11 Mai 2021 )

  Ministerul Sănătății a aprobat ordinul privind testare în farmacii cu teste antigen rapide, în scopul depistării coronavirusului. Potrivit prevederilor, farmacia poate poate opta pentru desfășurarea...

 • Rapid joaca cu spectatori meciul cu Astra, din etapa a 5-a a Ligii I! ( 22 August 2014 )

  Veste excelenta pentru fanii Rapidului! Partida cu Astra, de duminica, din Giulesti se va juca cu spectatori. Comisia de Recurs din cadrul FRF a admis, joi, memoriul depus de Rapid la decizia Comisiei de Disciplină.

 • Rapid a promovat in Liga I, conform deciziei TAS! ( 30 Iunie 2014 )

  Rapid va juca in Liga 1 in sezonul 2014/2015! Vestea minune pentru fanii giulesteni a venit de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. "Tribunalul a făcut dreptate. Am câștigat litigiul la TAS și am primit licența pentru sezonul următor al Ligii I. Sincer, noi nici nu trebuia să ajungem aici, pentru că dosarul nostru de licențiere a fost în regulă. Nu îmi explic nici acum de ce domnul Duru ne-a refuzat dreptul de a promova."

 • Rapid are patron nou! Suporterii au preluat puterea in Giulesti! ( 31 Mai 2014 )

  Rapid are patroni noi, suporterii! Adrian Zamfir a cedat gratuit pachetul majoritar de acțiuni unui grup de patru suporteri, a declarat președintele grupării giuleștene, Nicolae Manea. "Nu îi cunosc pe cei patru suporteri care au devenit acționari majoritari ai clubului, însă sunt sigur că asta era cea mai bună soluție. Actele s-au semnat. De acum înainte orice persoană care vrea să investească la Rapid o poate face", a spus Nicolae Manea, pentru Mediafax.

 • Fanii Rapidului, în greva foamei pe stadionul din Giulești ( 8 August 2013 )

  Fanii Rapidului au intrat în greva foamei! Peste 30 de suporteri rapidiști s-au adunat miercuri pe gazonul stadionului din Giulești și au cerut demisia șefilor fotbalului românesc. Protestatarii alb-vișinii au venit pregãtiți cu corturi și nu au de gând sã plece pânã când echipa lor favoritã nu revine în Liga I. Rapidiștii au afișat bannere cu mesaje, iar pe un cort au expus portretul artistului Florian Pittiș, cunoscut suporter rapidist.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2