Date companie
 
 
 
 

Bute, cel mai bun in 2010!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2011
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : bute, pugilist, IBF
 

Lucian Bute este cel mai bun boxer in 2010! Romanul a fost numit de către IBF cel mai bun pugilist din 2010, în dauna campionului mondial la categoria grea Vladimir Klitschko, câștigătorul acestei distincții în 2009.  - „Sunt mândru că sunt considerat cel mai bun pugilist de la IBF. Dedic acest trofeu tuturor românilor. Nu o să uit niciodată de unde am plecat", a declarat Bute pentru site-ul său oficial. Trofeul pe care IBF-ul îl acordă anual celui mai bun boxer poartă numele legendarului Jersey Joe Walcott. Acesta a deținut pentru aproape jumătate de secol recordul pentru cel mai vârstnic campion la categoria grea. Lucian Bute a primit pentru prima oară în carieră acest trofeu, ce i-a fost acordat cu ocazia convenției anuale a federației, desfășurată in  Las Vegas. Pugilistul român  este deținătorul centurii mondiale IBF la categoria super-mijlocie, si nu a putut fi prezent la ceremonie, aflându-se în cantonament in Canada. Lucian Bute se antrenează pentru duelul cu francezul Jean Paul Mendy de pe 9 iulie, la București.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Fostul iubit al cântăreței Raluca Căpitănescu, reținut pentru trafic de droguri ( 12 Februarie 2016 )

    Suspecți de trafic de droguri, ridicat de mascați! Printre suspecți se află și pugilistul Iulian Ghișe, fostul iubit al cântăreței de muzică populară, Ralucă Capitanescu. El a fost reținut pentru 24 de ore, împreuna cu ceilalți membri ai grupării din care face parte. Ghișe a practicat boxul în străinatate si s-a întors de un an în țară.

  • Lucian Bute vrea sa se bata cu americanul Anthony Dirrell, la vara! ( 11 Martie 2015 )

    Lucian Bute a dezvaluit ca va reveni la categoria supermijlocie, cea la care a fost campion mondial IBF, dupa o perioada in care a incercat sa urce la semigrea. Pugilistul roman a precizat va urca din nou in ring, cit de curind.

  • D.N.A. a cerut aviz Parlamentului pentru urmărirea penală a foștilor miniștri Elena Udrea și Ion Ariton ( 2 Februarie 2015 )

    Direcția Națională Anticorupție cere aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, și a senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, amândoi ocupând aceste funcții în Guvernul Boc. Udrea și Ariton sunt suspectați de fapte de corupție în dosarul "Gala Bute". Elena Udrea este suspectată...

  • Bute are adversar pentru 6 decembrie! Oare cine sa fie? ( 25 Septembrie 2014 )

    Lucian Bute stie deja numele noului sau adversar, pentru partida programata pe 6 decembrie. Anuntul oficial va fi facut insa luni, într-o conferință de presă, informează Le Journal de Montreal. Clubul lui Bute, InterBox a precizat ca va face anunțul înainte de plecarea romanului într-un cantonament în Filipine.

  • Fiul lui Fidel Castro, în weekend pe Valea Prahovei ( 23 Septembrie 2014 )

    Alejandro Castro, unul dintre fii fostului președinte cubanez Fidel Castro, și-a petrecut weekend-ul pe Valea Prahovei! El s-a bucurat din plin de preparatele tradiționale românești, dar și de muzica lăutărească. După cum era de așteptat, fiul fostului lider de la Havana le-a oferit gazdelor trabucuri cubaneze de cea mai bună calitate. A fost răsplatit atât cu dulceață "Simona Halep", cât și cu sticle de vin produse...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2