Date companie
 
 
 
 

Campioana CFR Cluj atrage sponsori

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iulie 2018
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : cfr cluj, sponsori
 

Campioana Romaniei si detinatoarea Supercupei, CFR Cluj, atrage sponsori importanti datorita performantelor obtinute!

Sincron Iuliu Mureșan- Director general CFR Cluj

Sincron Ayhan Kayhan – CEO Papilion 

“Stimate domnule președinte si colaboratori ai noștri, vă felicit pentru sprijinul pe care îl acordați tinerilor sportivi și clubului în general. Pentru generația tânără este un suport deosebit și vă felicit pentru asta. Sponsorul felicită clubul CFR pentru rezultatele obținute în liga 1 si pentru Supercupa câștigată și le dorim în continuare succes.”

Înainte de meciul din Champions League, împotriva formației FC Malmo, jucătorii și oficialii clubului din Gruia au prezentat noile echipamente, care speră să le aducă noroc în dubla manșă, desfășurată în 24 iulie, la Cluj, respectiv 1 august în deplasare la campioana Suediei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Catre FRF, de la CFR...cu eterna simpatie ! ( 1 Mai 2016 )

  Suporterii si simpatizantii lui CFR Cluj au luat atitudine.

 • Scrisoare deschisă catre Federația Română de Fotbal, de la suporterii și simpatizanții CFR 1907 Cluj. ( 1 Mai 2016 )

  Stimată Federație Română de Fotbal, noi, toți suporterii alb-vișiniu, suporteri sau simpatizanți ai uneia dintre cele mai titrate echipe de fotbal din România ultimului deceniu, CFR 1907 Cluj, ne exprimăm eterna simpatie și veșnica mulțumire pentru modul în care cu atât de multă minuțiozitate vă preocupați de atragerea microbiștilor pe stadioane

 • CFR Cluj este cea de-a patra fosta campioana a Romaniei care intra in insolventa! ( 29 Ianuarie 2015 )

  CFR Cluj a demarat procedura de intrare în insolvență, anunță site-ul actualdecluj.ro. Conducerea din Gruia a luat acesta decizie, considerind ca este cea mai bună pentru redresarea clubului. Ardelenii se confrunta cu mari probleme financiare dupa retragerea patronul Arpad Paszkany.

 • CFR Cluj va juca in Europa desi a ocupat un modest loc 6, la capatul unui sezon cenusiu! ( 22 Mai 2014 )

  CFR Cluj este este marea beneficiara a finalului de campionat. Dupa ce a pierdut in ultima etapa 1-2, cu retrogradata Sagaata Navodari, ardelenii au primit vestea ca vor juca in Europa. Federatia Romana de Fotbal a hotarat ca CFRul sa-i ia locul lui Dinamo in preliminariile Europa League. Clasati pe locul 4 la finalul sezonului, "cainii" n-au primit licenta UEFA, in timp FC Vaslui, ocupanta pozitiei a a 5-a,  nu a putut obtine licenta pentru primul esalon. Astfel, CRFul va juca in Europa desi a ocupat un modest loc 6, la capatul unui sezon cenusiu.

 • Joaca CFR Cluj in Europa League sau intra in insolventa? ( 20 Mai 2014 )

  CFR Cluj are o sansa nesperata de a juca in Europa League, dupa ce lui Dinamo ii va fi retrasa licenta de cupe europene pentru ca a cerut insolventa. Si totusi, acesta veste nu a produs mare bucurie in birourile clubului din Gruia.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2